Elon Musk anunță o “cerere mare” pentru noile Model S și Model X: Tesla pregătește creșterea producției

de Paul Cosma
Marti, 02.03.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tesla înregistrează o “cerere mare” pentru noile Model S și Model X, motiv pentru care producția fabricii din Fremont va fi majorată, potrivit declarațiilor făcute de Elon Musk.

În prima lună din 2021, Tesla a lansat un facelift pentru două dintre modelele sale. Atât Model S, cât și Model X au primit, printre altele, o versiune Plaid de peste 1.000 de cai putere

CEO-ul companiei susține că update-urile au stârnit interesul clienților, care s-a materializat într-o “cerere mare” pentru cele două modele. 

Într-un email transmis angajaților, Elon Musk spune că liniile de asamblare pentru Model S și X vor fi modernizate, iar producția de la uzina din Fremont va atinge maximul în trimestrul al doilea. 

Tesla Model S a primit cea mai performantă versiune de până acum. Model S Plaid+ oferă peste 1.100 de cai putere și o autonomie maximă de 840 de kilometri.

Autonomia maximă anunțată de constructor este de 628 de kilometri pentru Plaid și de peste 840 de kilometri pentru Plaid+. 

Via Electrek

Comentarii (3)

  • Gavril Deșeu
    Sunt curios cu cat au crescut iar artificial actiunile Tesla dupa ce sfantul musk a anuntat asta.
    14 7
  • Mona Musca
    https://www.zf.ro/business-international/rezultate-descurajatoare-pentru-tesla-cota-de-piata-din-europa-s-a-19940613
    10 2
  • Ion Pana
    ALTERNATIVA ENERGETICA oricum va cuceriți întregul sistem solar . SE POATE investiți, pentru mii de ani . PLANETELE din sistemul solar așteaptă INVESTITIA pentru a genera VIATA. . Consta in instalarea la sol a milioanelor de generatoare din turbine , care vor fi adaptate sa functioneze in montaj cu componente auto recuperate din dezmembrari auto . ALIMENTATE cu energie regenerabila vor produce curent electric CONSTANT . .UNIVERSUL VA BENEFICIA DE CURNT ELEVTRIC SI probabil si de atmosfera. ( de viață)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru