Infiniti vrea să se reinventeze cu o gamă de electrice: “Credem că piața va fi foarte deschisă la calitatea mașinilor electrice din Japonia”

de Paul Cosma
Marti, 12.03.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Viitoarea gamă de mașini electrice, bazată pe conceptul QX Inspiration, este o oportunitate de “reinventare” a brandului Infiniti, consideră designerul-șef al constructorului.

Anul trecut, Infiniti a prezentat un exercițiu de design sub forma conceptului Q Inspiration, prototip desenat de Karim Habib, fostul designer-sef al celor de la BMW.

Ideea japonezilor a fost ca Infiniti Q Inspiration să constituie un punct de plecare într-un proiect major, acela de a dezvolta o platformă nouă pentru viitoarele modele electrice ale companiei.

La începutul lui 2019, Infiniti a prezentat QX Inspiration, conceptul care face parte din planul de a lansa o gamă largă de modele “electrificate” de performanță și cu o autonomie “care să ofere încredere”.

Karim Habib susține că viitoarea gamă de mașini electrice, bazată pe conceptul QX Inspiration, este o oportunitate de “reinventare” a brandului Infiniti. 

Infiniti speră să învețe căile succesului de la compania-mamă Nissan, care a reușit să facă din modelul Leaf cea mai vândută mașină electrică din lume.

Până în 2025, Infiniti vrea ca 50% din vânzările sale să fie asigurate de mașini electrice sau hibride. Primul model electrificat de la Infiniti ar urma să fie construit în China și lansat în anul 2021.

Via Autocar

Comentarii (3)

  • Costel
    "“Credem că piața va fi foarte deschisă la calitatea mașinilor electrice din Japonia”

    Nu a fost deschisa la masinile cu motor termic, de ce ar fi deschisa la cele electrice ?
    Zic automobile nemtesti si japoneze si trag apa !
    4 4
  • @ Costel
    Vezi ca nu esti consistent. Ce s-a intamplat cu "ii" si cu Audi A4-ul ala de care erai mandru.
    Zici Costel si tragi apa.
    0 0
  • bogdan
    Daca iei VW ID si ii pui masca de Infiniti iese un nou concept.
    WOW

    GATA fug la banca sa iau credit....
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru