Prima imagine cu viitorul concept Infiniti QX Monograph. Va introduce un nou limbaj de design

de Tiberiu Safta
Joi, 10.08.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Infiniti a publicat prima imagine oficială sugestivă cu un viitor concept. Acesta se numește QX Monograph și va introduce un nou limbaj de design, care va fi preluat de viitoarele modele de serie ale mărcii.

Mai devreme în acest an, japonezii de la Infiniti și-au actualizat sigla, care are acum un aspect 3D. Acum, niponii tocmai au publicat o primă imagine oficială cu un viitor concept care va debuta săptămâna viitoare în cadrul Concursului de Eleganță de la Pebble Beach din Statele Unite.

Noul concept este botezat QX Monograph, iar Infiniti spune despre acesta va avea „proporții îndrăznețe” și că va avea „elemente de design izbitoare”. Mai exact, este vorba despre un nou limbaj de design, care ar urma să debuteze la modelele de serie odată cu lansarea viitoarei generații a SUV-ului QX80.

Deocamdată, nu există mai multe informații despre noul concept. În schimb, acesta urmează să fie prezentat oficial în 17 august.

via Infiniti

Comentarii (3)

  • Ar face bine sa nu repete mizeria cu produsul de serie qx80 dupa prezentarea conceptului qx80 monograph din 2017.
    Trebuiau sa transfere integral in serie acel concept, si dadeau lovitura.
    Dar asa, doar au bagat niste facelifturi mizere; 2022 qx80 fiind aceeasi qx din 2011. Si in 2022 un interior care arata scos din 2006-2007
    2 0
  • Este o părere subiectiva care tine de percepția fiecăruia despre design. Pentru mine fac mașini din ce in ce mai urate (nu-mi permit una, nu este vorba despre strugurii sunt acri, dar n-as da bani pe masinile lor)
    2 0
  • Dinozaurii auto vorbesc numai în concepte, limbaje, experimente, orice numai fabricaţie nu.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru