Primul teaser cu viitorul concept Infiniti Qs Inspiration: prototipul anunță un viitor sedan de performanță

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 03.04.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Infiniti a publicat prima imagine teaser cu viitorul Qs Inspiration. Conceptul va fi expus în cadrul Salonului Auto de la Shanghai și anunță un viitor sedan de performanță cu sistem de propulsie electrificat.

Mai sunt doar câteva zile până la deschiderea Salonului Auto de la Shanghai, iar producătorii care au ales să participe în cadrul evenimentului asiatic au demarat campaniile de promovare.

Infiniti pregătește lansarea conceptului Qs Inspiration, iar pentru început, oficialii niponi au publicat o imagine teaser cu zona din spate a viitorului prototip. Noul Qs Inspiration anunță un viitor sedan de performanță care va miza pe un sistem de propulsie electrificat (hibrid, plug-in hybrid, electric). Pentru moment, oficialii constructorului japonez nu oferă detalii despre soluția utilizată.

Din punct de vedere estetic, viitorul Qs Inspiration va miza pe aceeași filozofie de design introdusă în 2018 odată cu lansarea conceptului Q Inspiration. Totodată, japonezii spun că prototipul pe care îl vor expune în Shanghai are la bază o platformă nouă, dezvoltată special pentru a susține tehnologiile electrificate.

În urmă cu câteva luni, Karim Habib, designer-șef în cadrul Infiniti, susținea că viitoarea gamă de mașini electrificate bazate pe familia de concepte Inspiration (Q, QX și Qs), reprezintă o oportunitate de "reinventare" a brandului.

America de Nord și China sunt două dintre piețele pe care niponii vor să le "atace" într-un mod mai agresiv în perioada următoare.

Japonezii vor lansa atât SUV-uri, cât și modele electrice. Până în 2025, Infiniti vrea ca 50% din vânzările sale să fie asigurate de mașinile electrice și hibride.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru