Prototip cu influențe retro: Infiniti aduce la Pebble Beach un concept inspirat de începuturile motorsportului

de Cornel Șocariciu
Sambata, 12.08.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Infiniti aduce la Pebble Beach un concept al cărui design a fost inspirat de începuturile motorsportului. Tușele clasice se vor îmbina cu cele moderne, iar sub capotă vom găsi un sistem de propulsie electric.

Concursul de Eleganță de la Pebble Beach își va deschide porțile la începutul săptămânii viitoare, iar câțiva producători auto și-au semnalat prezența cu ajutorul unor teasere. BMW a publicat o imagine cu silueta conceptului care o să calce pe urmele lui Z4. Acesta face parte din proiectul comun prin intermediul căruia Toyota va readuce pe piață Supra, iar BMW, un urmaș pentru celebrul Z4.

Mercedes-Benz este cel de-al doilea producător care a oferit un indiciu cu privire la surpriza pregătită pentru Pebble Beach. Conceptul a fost anunțat de un teaser video, iar zvonurile indică lansarea unui Vision Maybach 6 Cabrio.

În același timp, oficialii Infiniti au publicat o fotografie care anunță lansarea unui concept cu influențe retro. Niponii spun că prototipul a fost inspirat de primele vehicule care au concurat în motorsport. Liniile retro ale conceptului au fost îmbinate armonios cu tușele inspirate de "Powerful Elegance", filozofia de design a brandului nipon.

Dar legăturile cu lumea modernă nu se opresc aici, întrucât viitorul concept pregătit de Infiniti ar urma să integreze un sistem de propulsie electric.

Cu detalii complete despre conceptul pregătit de Infiniti vom reveni în zilele următoare.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru