Infiniti are un logo nou: design 3D și iluminare de fundal

de Alexandru Monenciu
Vineri, 23.06.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Infiniti se reinventează. Constructorul japonez de automobile își schimbă logo-ul, iar reprezentanțele vor avea un nou design interior.

Japonezii de la Infiniti și-au schimbat ultima oară logo-ul în 2016. Acum, după 7 ani, constructorul nipon simte că este nevoie de o nouă schimbare și operează o serie de modificări, inclusiv în ceea ce privește emblema.

Pentru materialele promoționale, logo-ul Infiniti va fi 2D și va avea un scris subțiat, iar distanța dintre litere a fost mărită. De asemenea, emblema în sine este mai subțire.

În ceea ce privește logo-ul care se va regăsi pe mașini, acesta este 3D. Mai mult, emblema va fi iluminată pentru a ieși mai tare în evidență.

Totodată, Infiniti a angajat un artist japonez pentru a-i crea un parfum propriu. Acesta se va simți la toate evenimentele mărcii, iar clienții îl vor putea cumpăra de la dealeri.

Nu în ultimul rând, reprezentanțele mărcii nipone vor avea un design interior nou, inspirat, desigur, de arhitectura japoneză. Începând cu această lună, vor fi transformate o serie de reprezentanțe din Statele Unite ale Americii, Mexic și Orientul Mijlociu.

via Carscoops

Comentarii (3)

  • Octavian
    Păcat că nu se mai vând un Europa :(((
    7 3
  • I N F I N I T I
    conduc de peste 5 ani un Q30, este o masina foarte foarte misto, niciun fel de probleme nu am avut cu ea, pacat ca au renuntat la a mai fi in Europa
    8 2
  • Oh wow, un logo nou si fistichiu...
    Intre timp au cele mai invechite masini de pe piata, arata ca acum 10 ani.
    Serios, Q50 a fost prezentat acum 10 ani, si q50 actual e fix la fel. Restul gamei are acelasi design.
    Spoim baba nitel...
    5 6

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru