Renașterea Infiniti: 4 modele noi până în 2027, inclusiv un rival pentru Tesla Model S

de Alexandru Monenciu
Vineri, 30.06.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Potrivit celor mai recente informații, Infiniti are planuri mari. Până în 2027, marca niponă intenționează să lanseze 4 noi modele, inclusiv un rival electric pentru Tesla Model S.

Infiniti a dispărut, în ultimii ani, din lumina reflectoarelor. Dar, niponii au planuri clare de revenire, anunțate în urmă cu puțin timp, atunci când au dezvăluit un logo nou, dar și un design proaspăt pentru reprezentanțe.

Potrivit celor mai recente informații, Infiniti vrea un portofoliu de modele revizuit și plănuiește lansarea a 4 mașini noi până în 2027.

Prima dintre ele va fi varianta îmbunătățită a lui QX80. Este vorba despre un SUV de dimensiuni mari, cu preț care va depăși pragul de 100.000 de dolari și un interior luxos. Nu va fi echipată cu un motor V8, ci cu o unitate twin-turbo, cu șase cilindri.

Circa un an mai târziu, adică la mijlocul anului 2025, va veni QX65. Acest model va fi bazat pe QX60, dar va propune o alură de coupe și va miza pe un motor pe benzină. Sunt șanse să preia agregatul V6 de 3.5 litri, cu 299 CP, de pe QX60.

Spre finalul anului 2026, Infiniti ar urma să prezinte succesorul electric al lui Q70. Acesta va fi considerat rivalul lui Tesla Model S.

Un al doilea model cu zero emisii va debuta la mijlocul anului 2027 și va fi un crossover.

via Carscoops

Comentarii (1)

  • Sincer, mi-as dori sa fie cum zic ei,
    Dar
    Sincer, slabe sanse.
    Avem in vedere grupul din care fac parte, si politicile de tip imbuibare cat mai mare, cu tehnica veche la suprapret, nu vor face mare scofala.
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru