Audi livrează exemplare e-tron GT către fotbaliștii de la Bayern Munchen

de Paul Cosma
Luni, 02.08.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Audi și FC Bayern Munchen își continuă parteneriatul de lungă durată. Campionii Germaniei la fotbal au primit 15 exemplare e-tron GT și RS e-tron GT din partea producătorului auto.

În septembrie 2020, Audi și clubul de fotbal Bayern Munchen au decis că parteneriatul lor trebuie să meargă într-o direcție sustenabilă, motiv pentru care mașinile din flota echipei au început să fie înlocuite cu vehicule 100% electrice

Acum, Audi a livrat 15 unități e-tron GT și RS e-tron GT către jucătorii echipei de fotbal, printre care se numără Leroy Sané, Leon Goretzka, Serge Gnabry sau golgheterul din Bundesliga, Robert Lewandowski.

Campionii germani au fost invitați să testeze mașinile pe circuitul din cadrul Audi Driving Experience Center. 

În cadrul parteneriatului, Audi a instalat 21 de puncte de încărcare pentru vehiculele electrice la Allianz Arena, stadionul pe care Bayern Munchen își dispută meciurile “de acasă”. 

Via Audi

Comentarii (3)

  • Sigur le-a făcut și-un discount. Glumesc, fiindcă-s clar date moca - unora care au de toate deja, dar li se va mai da.
    În cadrul operațiunii ”PushEVs”, cum altfel?!
    Cei cărora li se va lua totul, deși n-au mai nimic, vor continua să ronțăie pop-corn la meciuri și nici nu se vor bunghi de marea resetare.
    26 1
  • Edikkk
    Bravo Audi !

    Sportivii trebuie să facă reclamă doar maşinilor.... sănătoase !
    2 17
  • Vedem cat de sanatoase vor fi la casare.
    Oare in ce tari vor exporta deseurile astea de hexafluoramida de litiu si epsiloncaprolactama de cobalt. Ce frumos suna!
    13 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru