Noua generație Honda HR-V va fi disponibilă doar cu sistem hibrid de propulsie în Europa

de Paul Cosma
Marti, 04.05.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Honda anunță că noul HR-V va fi al doilea său model din Europa care va fi disponibil doar cu un sistem hibrid de propulsie.

Cea de-a treia generație Honda HR-V a debutat oficial la jumătatea lunii februarie. În urmă cu câteva săptămâni, japonezii au oferit și câteva informații suplimentare, cum ar fi că sistemul hibrid de propulsie dezvoltă 131 de cai putere

Producătorul japonez transmite acum că HR-V va fi disponibil în Europa doar cu acest sistem de propulsie, folosit și de Jazz, compus dintr-un motor pe benzină de 1.5 litri și două motoare electrice. 

Sistemul e:HEV va avea trei moduri de rulare: 100% electric, hibrid cu asistența motorului pe benzină sau doar benzină la viteze mari pe autostradă. 

Honda HR-V pentru piața europeană va fi produs la uzina din Suzuka, urmând ca vânzările pe Bătrânul Continent să debuteze până la sfârșitul lui 2021. 

În primul trimestru al anului, vânzările HR-V din Europa au scăzut cu 59%, la circa 1.700 de unități, potrivit datelor analizate de Jato Dynamics. 

Via Automotive News (înreg.)

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru