Noua generație Honda HR-V: micul SUV este disponibil doar cu un motor hibrid

de Paul Cosma
Joi, 18.02.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noua generație Honda HR-V vine cu un design complet modificat și, în premieră pentru piața europeană, cu sistemul de propulsie hibrid e:HEV fără încărcare la priză. Constructorul anunță că primele livrări sunt programate pentru sfârșitul lui 2021.

Honda a prezentat joi a treia generație a SUV-ului HR-V, însă fără să ofere prea multe detalii tehnice despre noul model. 

Niponii anunță că noul HR-V va fi echipat standard cu un sistem de propulsie hibrid fără încărcare la priză, acesta fiind format dintr-un motor pe benzină, unul electric, un generator și o baterie Li-Ion.

Sistemul e:HEV, folosit și de CR-V și Jazz, este disponibil în premieră europeană pentru HR-V, iar constructorul spune că acesta este încă un pas în strategia de electrificare a tuturor modelelor din portofoliul european până în 2022. Deocamdată, Honda nu oferă informații tehnice cu privire la acest sistem de propulsie. 

Japonezii spun că interiorul lui HR-V rămâne la fel de spațios, însă aduce îmbunătățiri la capitolul confort. Planșa de bord a fost redesenată, iar sistemul multimedia a fost actualizat. 

SUV-ul păstrează sistemul Magic Seats, prin care scaunele spate pot fi pliate sau ridicate în funcție de necesitățile clienților. 

Honda anunță că primele livrări ale noului SUV HR-V sunt programate pentru sfârșitul lui 2021. 

Via Honda

Comentarii (8)

  • Parca e copia chinezeasca a unei Mazda MX-30. Urata masina.
    20 18
  • Fața aduce cu Tucson III, dar în rest e originală și arată bine. Îmi place și interiorul, iar în spate pare că geamul oferă bună luminozitate ceea ce e rar astăzi. Deci au reușit un design atrăgător și în același timp și destul de practic. Rar așa ceva. Bravo lor!
    18 5
  • Fata ma trimite cu gandul la un stormtrooper , grila aia e destul de spooky, e vopsita in culoarea caroseriei sau imi pare mie ? In rest masina este super ok, e una din cele mai SUBapreciate modele de pe piata, chiar si actualul model eu il consider cel mai bun suv/crossover (nu are optiune de 4x4) de pe piata. Este foarte confortabil, se misca bine, spatiu arhisuficient si pe bancheta si in portbagaj, garda la sol aproape neintalnita la clasa asta, etc. Materialele la interior si multimedia ramase mai in urma , dar sper ca astea sunt rezolvate acum. Pacat totusi ca nu au ramas la solutia integrarii display-ului multimedia in bord , ca si design bord/spatiu in jurul soferului era cel mai masculin dintre toate si cu o pozitie exceptionala de condus.
    12 3
  • Dpmdv cea mai buna masina in clasa asta este Toyota CHR. Dar asta nu inseamna ca nu ai si tu dreptate, in fond de aceea sunte diferiti si este bine sa fie asa.
    3 1
  • Primul a fost belea.versiunea cu două uși mă face să zâmbesc atunci când o m-ai văd.
    3 3
  • Edikkk
    Un sistem hibrid bun de la Honda, dar totuşi ar trebui să aibă doar PHEV sau EV.

    Aveam așteptări mai mari de la Honda.
    3 15
  • Edik, PHEV si EV e mai scump, și cu posibilitați restranse. Plus ca iarna au un range cu vreo 40% mai redus.
    Dacă n-ai unde încărca peste noapte, te caci în amandoua. Asa ca mai bine Hybrid simplu.
    14 2
  • Johnny
    3 SUV- uri lansate recent, Nissan, Mitsu si acest Honda, care dpmdv este cel mai frumos ca si design
    7 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru