Primul Bentley electric debutează în 2025. Ar putea fi un SUV dezvoltat pe arhitectura Artemis a Grupului Volkswagen

de Alexandru Monenciu
Marti, 04.05.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Șeful Bentley a vorbit, într-un interviu recent, despre viitorul companiei pe care o conduce. Printre altele, oficialul a mai spus că primul vehicul electric al companiei va fi dezvoltat pe arhitectura Artemis a Grupului Volkswagen.

Electrificarea i-a ajuns din urmă și pe englezii de la Bentley. SUV-ul Bentayga poate fi comandat într-o versiune plug-in hybrid și până în 2023 întregul portofoliu al brand-ului va fi electrificat.

Despre primul Bentley 100% electric s-a tot discutat în ultimele luni. Șeful producătorului din Crewe a atins din nou subiectul într-un interviu acordat recent publicației Car Magazine.

Potrivit lui Adrian Hallmark, mașina cu zero emisii ar urma să fie dezvoltată pe arhitectura Artemis a Grupului Volkswagen. Mai mult, oficialul a sugerat că am putea vorbi despre un SUV electric care ar putea debuta cel mai devreme în 2025.

"Dacă nu ești interesat de SUV-uri (ca producător), nu exiști," ar fi declarat Hallmark.

"2025 este momentul perfect pentru noi. Greutatea este o îngrijorare. Dar vedem o evoluție rapidă în ceea ce privește densitatea puterii bateriilor, și suntem dedicați în a face totul mai ușor și mai aerodinamic," a concluzionat el.

via Car Magazine

Comentarii (3)

  • Artemis din bere Efes
    2025,ce bine,am timp pana atunci sa-mi iau si C-ul si sa-l pot conduce legal la flatulenta pe Dorobanti! Bine,daca ma asteapta Rar-ul cu cantarul tot am rupt-o in fericire ca depaseste 7.5 tone ,norocul meu ca nu tine bateria sa ies din Bucales,doar un mall-Dorobanti.
    7 4
  • Clique
    Jucărie pentru "săraki"
    3 1
  • inexorabil
    Adică este vorba despre a plăsmui ceva pe baza mizeriei progresist-transumaniste (care degeaba se pretinde eco pe emisii, dacă materialele nu pledează pentru aceeaşi filosofie!) de mai jos?

    https://www.youtube.com/watch?v=UTr3rp9DKTM&t=8s

    Oricum, de ea va beneficia doar “spuma mării”. Nisipul proletar va fi rânduit exclusiv la conserve de fasole (complet şi permanent autonome, desigur) şi la discreţia absolută a Poliţiei Gândirii.
    13 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru