Primele imagini cu viitorul Renault Megane Electric: stopuri unite cu o bandă LED, ecran uriaș la interior

de Alexandru Monenciu
Vineri, 07.05.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul francez de automobile a publicat o serie de imagini teaser cu viitorul Megane Electric. NUmele lui complet este Renault Megane E-Tech Electric, iar debutul pe piață este programat pentru anul viitor.

În toamna anului trecut, Renault a prezentat lumii întregi conceptul Megane eVision. Acesta anunța lansarea unui nou model cu zero emisii, pe care îl putem vedea acum în această serie de imagini teaser, tocmai publicate de producătorul din Hexagon.

Numele său este Megane E-Tech Electric și, potrivit francezilor, va împărtăși câteva elemente de design cu conceptul. De fapt, șeful Renault spunea că versiunea de serie și prototipul Megane eVision sunt similare în proporție de 95%.

Așa cum bine poți observa, în partea din spate, noul Renault Megane E-Tech Electric va avea o bandă LED care unește cele două stopuri, dar și noul logo al constructorului din Hexagon.

Imaginile teaser de la interior ne arată display-ul sistemului multimedia, zona de încărcare prin inducție pentru telefoanele mobile, dar și spațiul generos de depozitare poziționat sub ecranul central.

Renault Megane E-Tech Electric va fi primul model cu zero emisii al mărcii dezvoltat pe arhitectura CMF-EV, folosită și de Nissan pentru SUV-ul Ariya.

Francezii nu au oferit detalii despre sistemul de propulsie al noului Megane E-Tech Electric.

Prezentarea modelului cu zero emisii va avea loc în scurt timp, startul producției fiind programat pentru a doua parte a acestui an. În aceste condiții, debutul pe piață va avea loc în 2022.

via Renault

Comentarii (5)

  • nu e mare diferenta la interior fata de concept

    https://topelectricsuv.com/wp-content/uploads/2020/11/Renault-Megane-electric-SUV-interior-rendering.jpg

    important e ca au lasat si niste butoane fizice. Asa, de samanta...
    13 8
  • Reno Vegan
    Dupa ce ca Meganu' si Talismanu' sunt niste failuri totale in materie de vanzari,le mai si electrizeaza,"succesuri".Din 2022 Noul Megan incepand cu 47000euro*
    *Pretul include ecobonusul de 9000euro oferit cu generozitate de bogatul stat ruman.
    22 19
  • netam-nissan
    bleah, la electrocaznice franțujii n-au fost prea tari jamais.
    eu mai aștept după terminatul agendei 2030 să-mi aleg un Audi Q7 V12 TDI din curtea vreunui castel (de)populat cu stafii stafidite.
    25 11
  • Ca masinile astea au o utilizare restransa, inteleg. Ca-s scumpe cat 2 termice dotate full, inteleg si asta. Ca-ti fac o groaza de probleme, inteleg. Dar acuma de ce trebuie sa le si sluțească in interior si exterior, asta pe bune, nici mort, nu pot s-o mai inteleg...
    Voi sesizati procesul de simplifurâțire la aproape toate electricele? Incredibil...
    16 10
  • Observ ca batalia se duce pe diagonalele displayurilor si a benzilor led din spate/grila fata etc. Ma uit la Toyota cu noua Yaris cross, nicio treaba cu displayurile. Si vand de rup. Deci 50% din public nu este interesata de LCD-uri.
    15 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru