După Huawei, și producătorul de telefoane Oppo vrea propria mașină electrică

de Paul Cosma, Foto: Dreamstime.com
Joi, 06.05.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Producătorul de smartphone-uri Oppo vrea să urmeze exemplul rivalilor de la Huawei și să intre pe piața mașinilor electrice, potrivit informațiilor apărute în presa chineză.

Huawei a lansat recent prima sa mașină în cadrul Salonului Auto de la Shanghai, vehiculul fiind dezvoltat împreună cu cei de la Cyrus și urmând să fie comercializat sub brand-ul Seres. 

Al doilea cel mai mare producător de telefoane inteligente din China se gândește să calce pe urmele Huawei și să lanseze propria mașină electrică. 

Presa din China susține că Oppo are astfel de planuri de ceva vreme, iar șeful și co-fondatorul companiei a avut deja întâlniri cu mai mulți potențiali parteneri de afaceri pentru materializarea acestor planuri. 

Potrivit informațiilor neoficiale, Oppo “studiază procesul de producție”, însă nu a început în mod formal demersurile pentru dezvoltarea unei mașini electrice. 

Recent, un alt producător chinez de smartphone-uri și-a anunțat intenția de a dezvolta mașini electric. Xiaomi a spus că vrea să investească 10 miliarde de dolari în acest sens.

Comentarii (6)

  • isi scutura astia buzunarele de maruntul din buzunare si iara gasesc niste miliarde de bagat in electrice
    11 2
  • Ne fac poștă pe toti!
    2030,dupa reset.-Pfuai,mama, a intors un prost tableta pe linia continua fix in fata mea,era sa fac accident,nu stiu cum l-am ferit.sau Am vazut azi la supermarket un meltean,a parcat mobilul la handicapati cu toate ca era sanatos tun,i-am dat un bip prelungit sa plece de acolo dar s-a facut ca nu ma aude.Un grav accident de celular a avut loc...
    10 5
  • Urmeaza sa scoata masina electrica si producatorul de periute de tinti Oral-B
    12 2
  • @alex_cu_a_mic

    ntz, s-au reprofilat pe vibratoare.

    Oral-G-Spot
    6 3
  • Seriff
    Astia nici telefoane nu stiu sa faca bine, dar vor sa se apuce de masini, penibil.
    12 6
  • apoi daca producatorii auto scot ceasuri si telefoane personalizate si ca dotari optionale, producatorii de tel nu ar da accesoriu o masina la tel lor varf de gama?
    12 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru