Xiaomi

Joi, 04 Aprilie | Modele noi

Primul model Xiaomi a primit deja peste 100.000 de comenzi

Xiaomi a anunțat oficial că prima sa mașină, berlina electrică SU7, a atins deja pragul de 100.000 de comenzi. Totodată, au fost livrate și primele exemplare ale acestui model.
Luni, 01 Aprilie | Masini electrice si hibride

Clienții noului Xiaomi SU7 vor trebui să aștepte 7 luni până își vor primi mașina

Clienții noului Xiaomi SU7 vor trebui să aștepte chiar și 7 luni până când mașina lor va putea fi livrată. După 24 de ore de la debutul vânzărilor modelului chinez, au fost plasate aproape 90.000 de comenzi pentru noul model.
Marti, 26 Martie | Masini electrice si hibride

Primul model electric Xiaomi va costa sub 65.000 de euro

Șeful Xiaomi, producătorul chinezesc de smartphone-uri, a vorbit despre primul automobil electric al companiei. Denumit SU7, acesta va costa sub 65.000 de euro, iar comenzile vor fi deschise în câteva zile.
Luni, 08 Ianuarie | Industrie

Fostul șef de design BMW, cel care a desenat Seria 7 E65, consultant la Xiaomi

Celebrul designer Chris Bangle, cel care a desenat, printre altele, BMW Seria 7 E65, este acum consultant de design în cadrul Xiaomi. Anunțul a fost făcut chiar de președintele mărcii chineze.
Joi, 28 Decembrie 2023 | Industrie

Xiaomi a dezvăluit prima mașină electrică a companiei: rival pentru Porsche și Tesla

Compania chineză Xiaomi și-a dezvăluit primul vehicul electric, numit SU7. Modelul ar trebui să fie un rival demn pentru Porsche Taycan sau Tesla Model S.
Luni, 17 Iulie 2023 | Modele noi

Informații despre primul automobil Xiaomi: autonomie de 800 de kilometri și preț de 20.000 de euro

Au fost „scurse” primele informații tehnice despre viitoarea mașină electrică Xiaomi. Potrivit noilor informații, viitorul model din China va fi disponibil în două versiuni, iar una dintre acestea va avea o autonomie de 800 de kilometri.
Luni, 13 Martie 2023 | Masini electrice si hibride

Xiaomi confirmă producția primei sale mașini electrice în 2024

Lei Jun, CEO și cofondator Xiaomi, confirmă că primul automobil electric al companiei va intra în producție în prima jumătate a anului 2024.
Duminica, 29 Ianuarie 2023 | Modele noi

Xiaomi MS11, prima mașină electrică a producătorului chinez, „scăpată” pe internet

Xiaomi a anunțat, în 2019, că plănuiește să devină un constructor auto, specializat în mașini electrice. Primul lor model, Xiaomi MS11, va fi lansat oficial în 2024 dar câteva poze cu viitorul model electric au „scăpat” deja pe internet.
Marti, 19 Iulie 2022 | Masini electrice si hibride

Și Xiaomi a lansat primul său model electric. Prototipul debutează în luna august

Potrivit celor mai recente informații, primul model cu zero emisii dezvoltat de Xiaomi va intra în producție în 2024. Prototipul ar urma să debuteze în luna august 2022.
Miercuri, 01 Decembrie 2021 | Industrie

Xiaomi va construi 300.000 de mașini electrice pe an, în China

Producătorul chinez de telefoane mobile va intra și pe piața auto în viitorul apropiat. Compania are în plan să construiască 300.000 de mașini electrice pe an, la o fabrică din apropiere de Beijing.
Miercuri, 20 Octombrie 2021 | Industrie

Xiaomi va lansa prima sa mașină: o electrică așteptată în 2024

Xiaomi va lansa, în 2024, prima sa mașină. Va fi, desigur, un vehicul cu zero emisii dezvoltat prin intermediul subsidiarei Xiaomi EV, înființată în urmă cu o lună.
Joi, 06 Mai 2021 | Masini electrice si hibride

După Huawei, și producătorul de telefoane Oppo vrea propria mașină electrică

Producătorul de smartphone-uri Oppo vrea să urmeze exemplul rivalilor de la Huawei și să intre pe piața mașinilor electrice, potrivit informațiilor apărute în presa chineză.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 26 Martie 2021 | Masini electrice si hibride

Producătorul chinez de smartphone-uri Xiaomi vrea să intre pe piața mașinilor electrice

Gigantul chinez Xiaomi, al treilea cel mai mare producător de smartphone-uri din lume, vrea să producă mașini electrice cu ajutorul constructorului Great Wall, potrivit unor surse citate de agenția Reuters.
Luni, 17 August 2020 | General

Xiaomi Ninebot GoKart Pro primește o ediție specială în colaborare cu Lamborghini: kartul electric imită sunetul motoarelor dezvoltate de italieni

Xiaomi a lansat o ediție specială Lamborghini pentru kartul său electric Ninebot GoKart Pro, care imită sunetul motoarelor dezvoltate de producătorul italian.

Tag-uri similare

Lamborghini, Xiaomi, kart electric
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru