Ultimul teaser pentru noul Volkswagen ID.4 GTX înaintea debutului din 28 aprilie

de Alexandru Monenciu
Marti, 27.04.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen a publicat un ultim teaser care anunță lansarea versiunii sportive GTX a modelului ID.4. Debutul este program pentru ziua de 28 aprilie.

În urmă cu câteva zile, constructorul german de automobile a anunțat că versiunea sportivă a modelului electric ID.4, denumită ID.4 GTX, va debuta oficial în 28 aprilie. Acum, Volkswagen a publicat un ultim teaser, însoțit de primele cifre de consum.

Clipul video trădează farurile și stopurile noului ID.4 GTX, partea inferioară a spoilerului frontal, dar și cusăturile roșii de la interior.

Odată cu teaserul, Volkswagen a dezvăluit și cifrele de consum (în regim combinat). Acestea sunt cuprinse între 18.1 și 19.8 kWh/100 de kilometri, valori calculate în ciclul NEDC.

Știm că noul Volkswagen ID.4 GTX va fi echipat cu două motoare electrice (care ar putea dezvolta 306 CP). Pachetul va mai include o suspensie revizuită și frâne mai performante.

via Volkswagen

Comentarii (4)

  • Tambur major
    "Pachetul va mai include o suspensie revizuită și frâne mai performante"In sfarsit,discuri spate pe electricele de la Vw!Sa-i vedem p'aia care ziceau ca tamburii de la id3,id4si id6 pe puntea spate nu sunt o problema,ca franeaza mai bine decat discurile,ca a calculat inginerul german,ca blablabla,vedeti ba,baieti,dati un ban in plus,mai un eleron,mai o emblema cu gtx,mai un disc de frana...mucles acum
    6 4
  • ACE - Craiova
    Ma astept la consumuri de energie, declarate de producator, apropiate de cele ale modelului AUDI Q4 Sportback e-tron, la prezentarea oficiala a acestuia:
    20,9-16,6 kW/100 km, in ciclul de masurare WLTP.

    Daca luam in considerare si capacitatea neta a bateriei de acumulatori (77 kWh), autonomia masinii, in ciclul WLTP, ar trebui sa se situeze in zona:
    368-464 km (WLTP).

    Deci autonomia maxima a modelului VOLKSWAGEN ID.4 GTX cred eu ca va avea o valoare de circa 460-470 km (WLTP).

    Mai avem putin si ne lamurim....

    Sunt insa curios daca ID.4 GTX va avea o GARDA LA SOL identica cu cea a modelului VW ID.4 (21 cm)...ramane sa urmarim si acest lucru...

    O ZI SUPERBA SA AVETI!!!!
    15 6
  • netam-nissan
    păi nu ziceau că au criză de semi-conducători deci și de ghirlande cu leduri chinezești?
    în nemernicia lor semi-conducătorii VAG sigur le-au patentat ca noutate planetară la fel ca pe becurile pt centuri neprinse la Șkodaq.
    8 4
  • Autonomia ID.4 GTX prezentata la premiera mondiala: 480 km WLTP.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru