Un nou teaser pentru Mercedes EQS: sedanul electric promite o autonomie de 700 de kilometri

de Paul Cosma
Joi, 04.03.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes-Benz a publicat o nouă imagine-teaser cu sedanul electric EQS, a cărui prezentare oficială este așteptată în lunile următoare.

La sfârșitul lui 2020, Mercedes-Benz a publicat primele teasere cu sedanul electric EQS, care va avea software cu inteligență artificială și filtru HEPA la interior. 

Constructorul german a confirmat încă din vara lui 2020 că modelul va avea o autonomie de peste 700 de kilometri. 

Una dintre noutățile pregătite este o introducerea unui sistem de inteligență artificială în cadrul sistemului de infotainment MBUX, care va include și update-uri over-the-air.

Pentru moment, reprezentanții companiei germane nu au oferit alte detalii tehnice referitoare la viitorul EQS, însă conceptul Vision EQS, cel care stă la baza modelului de serie, a fost echipat cu două motoare electrice capabile să ofere peste 476 CP

În plus, Mercedes-Benz susține că EQS va avea "încărcare verde". Germanii vor analiza cantitatea de energie încărcată de clienți și va cumpăra o cantitate echivalentă de energie din surse regenerabile pe care o va reintroduce în rețeaua electrică.

Via Mercedes

Comentarii (1)

  • Pana una alta Hyundai deja a vandut 3000 buc si urmeaza sa le livreze. In unele reclame Hyundai Ionic 5 aparea cu 800km autonomie, acum zic 480km.
    La astialaltii cum o fi cu promisiunea de 700km? Vom vedea. Cand o fi pe piata!
    6 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru