Mercedes vrea mai mulți hibrizi pentru divizia AMG: “Clienții au devenit mai deschiși la hibrizi și mașini electrice în ultimele 12-18 luni”

de Paul Cosma
Sambata, 25.01.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes-Benz ia în calcul să lanseze mai mulți hibrizi în cadrul diviziei de performanță AMG, pe fondul unei “schimbări de mentalitate” a clienților cu privire la electrificare.

Lansarea modelelor cu propulsie de tip plug-in hybrid a fost primită cu brațele deschise de clienții de flote Mercedes, după cum susține directorul de vânzări al companiei, Britta Seeger.

Potrivit acesteia, și clienții persoane fizice sunt tot mai dispuși să facă tranziția către alternativele la diesel și benzină.

În ultimele 12-18 luni, am observat o schimbare de mentalitate și clienții au devenit tot mai deschiși către hibrizi și mașini electrice. Văd un potențial de creștere pentru AMG, atât cu modele tradiționale, cât și cu versiuni electrificate precum viitorul GT 4-Door Coupe Hybrid,” a declarat Seeger.

În acest context, Mercedes se gândește să lanseze mai mulți hibrizi în cadrul diviziei de performanță AMG. Amintită mai sus, versiunea plug-in hybrid pentru AMG GT 4-Door Coupe (versiunea cu patru portiere a lui AMG GT) ar urma să intre în producția de serie spre finalul anului 2020, iar sistemul plug-in hybrid pregătit de nemți va avea la bază motorul V8 de 4.0 litri.

În aceste condiții, viitorul PHEV dezvoltat de Mercedes-AMG va avea suficiente resurse pentru a concura cu actualul Porsche Panamera S E-Hybrid.

Via Automotive News

Comentarii (4)

  • Pai pana la urma cine cere modele hibride? Clientii de flote sau clientii de AMG? Ca nu mi se par acelasi lucru.

    In alta ordine de idei, declaratiile astea sunt un fel de bate saua sa priceapa iapa. Adica "babaietz, noi avem niste hibrizi in dezvoltare, si voi v-ati obisnuit cu ei si i-ati si cerut, ok"

    Mie imi vine greu sa cred ca azi si-au dat seama ca clientii de AMG sunt ok cu hibrizii si la sfarsitul anului deja le au gata proiectate, fabricate si distribuite, numai bune de vanzare.

    In alta ordine de idei, am mai spus-o, vrei performante mai bune decat la motoarele cu ardere interna, trebuie sa apelezi la electricitate sau sa abandonezi complet motoarele clasice. Pur si simplu, astea sunt legile fizicii (newtoniene) :):)
    6 4
  • Edikkk
    Se vor vinde DOAR PHEV sau BEV!

    Restul sunt deja istorie, deja uzate moral, chiar dacă sunt noi.
    Asta în lumea SUA, UE şi China cel puţin.
    4 7
  • @Edikkkcacat

    Masinile noi sunt noi indiferent daca sunt sau nu phev sa bev cu conditia sa tina pasul cu designul, interiorul, tehnologia, conectivitatea ,ecranele, spatiul si ecologia chiar daca nu sunt hibrizi. Toti
    producatorii chiar si acum la noile generatii in 2020 inca scot masini cu motoare conventionale. Esti chiar nesimtit ,cum poti sa spui asemenea aberatii? Uzat moral esti tu ! Cine te-a mai spalat pe creier Edikkk? Toate masinile au pe langa motorizari hibride si plug-in hybrid au si versiuni conventionale si de fapt sunt SUV-uri si crossovere si masini de teren si masini de familie sau sportive care au doar versiuni conventionale dar vor avea si versiuni hibride in curand. Ai inteles uzatule? Sper sa ne intelegem.
    4 4
  • Edikkk
    @skoda este o calitate să înţelegi lucurile detaşat şi deci obiectiv.

    Peste noţiunea de a ţine la maşina noastră, a fiecăruia, pentru că am muncit pentru ea, pentru că ne duce uşor unde vrem,...

    poate înţelegem că cel mai important lucru la o maşină îl reprezintă motorul.

    Dacă ai un diesel SH şi ai probleme la motor, nenumarate şi incomplete prezentări la service, degeaba, dar DEGEABA ai orice alte dotări !!!

    O maşină electrică în schimb de notă simplitate şi anduranţă, iar bateria singura care mai are de lucrat, va veni şi cu Tesla 1.000.000 km garantaţi.

    Apoi cele mai dotate sunt cele electrice, până şi Zoe încălzire sau ventilare (răcire) în scaune, pe două nivele, inclusiv în scaunele din spate spune multe.
    Nu mai vorbesc de Tesla sau Mercedes.

    Restul clasicilor încă oferă tot felul de nimicuri ca mamă mamă cine ştie ce mari invenţii !!!
    6 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru