Video. Tenismenul Novak Djokovic promovează noul Peugeot e-208: modelul electric promite o autonomie de până la 340 de kilometri

de Cornel Șocariciu
Joi, 23.01.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Peugeot a publicat un spot pentru promovarea noului e-208. Modelul electric al francezilor "joacă" alături de tenismenul sârb Novak Djokovic.

Peugeot continuă parteneriatul cu jucătorul de tenis Novak Djokovic. De această dată, sportivul sârb promovează noul Peugeot e-208, versiunea electrică a modelului de clasă mică.

Campania pregătită de constructorul francez include și un spot video în cadrul căruia îl descoperim pe Novak Djokovic la vârsta de 7 ani. Clipul a fost lansat odată cu startul Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, iar campania face parte din proiectul #UnboringTheFuture.

Peugeot e-208 este primul model electric dezvoltat de producătorul francez. Noul e-208 este echipat cu un motor electric de 136 de cai putere și 260 Nm, iar bateria de 50 kWh promite o autonomie de până la 340 de kilometri (WLTP). Acumulatorul suportă încărcare și la prize cu o putere de 100 kW, iar timpul necesar pentru 0-80% este de doar 30 de minute.

Noul Peugeot e-208 este disponibil și pe piața din România, iar prețul de pornire comunicat de francezi este de 29.990 de euro.

Comentarii (1)

  • GIGIbarosanu
    Mi se pare Cea mai frumoasa masina din clasa ei si la un pret de 20.000 euro dupa ce scazi valoarea unui tichet Rabla chiar pare oferta foarte buna
    9 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru