Viitorul Mercedes-Benz EQB va fi lansat în 2021: SUV-ul electric va prelua o mare parte din designul noului GLB

de Cornel Șocariciu
Luni, 24.06.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes-Benz pregătește un SUV electric compact. EQB este numele său, iar conform primelor informații, acesta va prelua o mare parte din elementele de design care au debutat odată cu noul GLB. Conform surselor, autonomia oferită de EQB va fi de peste 480 de kilometri.

Mercedes-Benz își dorește ca până la finalul anului 2022, gama de electrice a companiei să ajungă la zece modele. Gheața a fost spartă de SUV-ul EQC, model cu care am făcut cunoștință în cadrul testului internațional de la Oslo.

Conform oficialilor producătorului din Stuttgart, unul dintre modelele electrice menite să genereze vânzări consistente va fi EQB. SUV-ul electric de clasă compactă va fi lansat în 2021 și ar urma să preia o mare parte dintre elementele de design pe care le-am văzut în urmă cu câteva săptămâni în momentul prezentării lui GLB.

Viitorul Mercedes-Benz EQB va miza pe platforma MFA2, aceeași arhitectură fiind deja utilizată de aproape toată gama de compacte a producătorului din Stuttgart. În acest moment, nu există informații cu privire la motorizarea pregătită de Mercedes.

Conform unor voci apropiate companiei, viitorul EQB va primi o baterie suficient de generoasă încât autonomia să ajungă la peste 480 de kilometri. 

Via | Autoexpress

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru