Eqb

Joi, 24 August 2023 | Modele noi

Facelift-uri pentru Mercedes EQA și EQB: grile noi și mai multă autonomie

Mercedes-Benz a lansat o serie de actualizări pentru modelele electrice EQA și EQB. Noile modele primesc acum grile cu un design revizuit, sisteme multimedia îmbunătățite și autonomie mai mare.
Miercuri, 15 Iunie 2022 | Aventour la feminin 2022

Cum a fost în #Aventour la feminin 2022 by Textar: impresii de la bordul lui Mercedes EQB

Mercedes EQB a fost și el alături de noi în Aventour la feminin 2022. Primul SUV electric cu 7 locuri al producătorului din Stuttgart a fost unul special, fiind un EQB Edition 1, astfel că a fost foarte apreciat de toate cele 8 fete din turul nostru.
Marti, 31 Mai 2022 | Aventour la feminin 2022

Mașinile din "Aventour la feminin 2022" by Textar: Mercedes-Benz EQB, primul SUV electric cu 7 locuri al mărcii

Mercedes-Benz EQB, primul SUV electric cu 7 locuri al mărcii din Stuttgart, va fi prezent alături de Audi Q4 Sportback E-Tron, DS4 și Volvo XC40 Recharge în "Aventour la feminin 2022", un proiect Automarket care promovează diversitatea la volan.
Miercuri, 24 Noiembrie 2021 | Intern

Prețuri Mercedes-Benz EQB în România: SUV-ul electric pornește de la 65.300 de euro

SUV-ul cu zero emisii Mercedes-Benz EQB este disponibil și în România. Clienții au la dispoziție două versiuni, iar prețul pornește de la 65.331 de euro cu TVA inclus.
Luni, 06 Septembrie 2021 | Modele noi

Mercedes-Benz EQB, destinat publicului european: până la 292 CP și versiune cu 7 locuri

Versiunea europeană a SUV-ului electric Mercedes-Benz EQB a debutat oficial. Clienții de pe Bătrânul Continent au la dispoziție două versiuni cu până la 292 de cai putere și 419 kilometri autonomie.
Miercuri, 31 Martie 2021 | Masini electrice si hibride

Daimler: “Vrem să accelerăm tranziția către mașinile electrice”

Daimler anunță accelerarea tranziției către mașinile electrice, după un început “pozitiv” de 2021, însă fără să dezvăluie obiective concrete privind noile sale planuri.
Vineri, 20 Septembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Informații despre viitorul SUV electric Mercedes-Benz EQB: modelul debutează în 2021 și va avea o autonomie de aproape 500 de kilometri

Mercedes-Benz EQB, versiunea electrică a SUV-ului compact cu șapte locuri GLB, va debuta în 2021. Noul model va miza pe două motoare electrice și pe o baterie capabilă să ofere o autonomie de aproape 500 de kilometri.
Luni, 24 Iunie 2019 | Masini electrice si hibride

Viitorul Mercedes-Benz EQB va fi lansat în 2021: SUV-ul electric va prelua o mare parte din designul noului GLB

Mercedes-Benz pregătește un SUV electric compact. EQB este numele său, iar conform primelor informații, acesta va prelua o mare parte din elementele de design care au debutat odată cu noul GLB. Conform surselor, autonomia oferită de EQB va fi de peste 480 de kilometri.
Luni, 14 Ianuarie 2019 | Modele noi

Mercedes-Benz GLB va fi prezentat în cursul acestui an: noul SUV va avea și o versiune electrică EQB

Noul SUV compact Mercedes-Benz GLB va fi prezentat în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt din luna septembrie. Voci apropiate companiei spun că nemții pregătesc și o versiune electrică denumită EQB.

Tag-uri similare

Mercedes, Mercedes-Benz, mercedes-benz glb, eqb, mercedes-benz eqb
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru