În grafic: Tesla are un ritm de livrări de 1.000 de mașini pe zi și este aproape de un record în perioada aprilie-iunie

de Paul Cosma
Sambata, 15.06.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tesla a ajuns la un ritm de livrări de 1.000 de mașini pe zi în luna iunie și este aproape de un record la acest capitol în perioada aprilie-iunie. Peste 90.000 de unități vor fi livrate de Tesla în acest trimestru, potrivit estimărilor constructorului.

În urmă cu câteva săptămâni, Elon Musk anunța într-un document intern că Tesla este pe punctul să aibă un record de livrări în al doilea trimestru din acest an, chiar și pe fondul unor pierderi de 700 de milioane de dolari.

Potrivit documentului, livrările Tesla din acest trimestru ar urma să depășească 90.700 de unități, performanță ce fusese obținută în ultimele trei luni din 2018.

Ultimele date arată că livrările Tesla din luna iunie au atins un ritm de 1.000 de mașini pe zi, potrivit publicației Electrek, care citează surse din cadrul companiei.

Conform surselor, livrările vor accelera până la finalul acestei luni, iar Tesla are șanse mari să doboare un record la acest capitol.

Elon Musk spusese recent că angajații săi mai au “mult de recuperat” pentru ca Tesla să înregistreze un trimestru record.

Via Electrek

Comentarii (1)

  • ACE - Craiova
    Concluzia: TESLA ar reusi sa produca astfel cat fabrica DACIA de langa Pitesti....cca. 365.000 vehicule/an....
    Ar trebui sa apreciem si mai mult eforturile angajatilor din industria auto romaneasca carora li se promite (MINTE), in fiecare an, cu zambetul pe buze, de catre oficialitatile noastre, ca vor fi gata "CURAND" cateva biete autostrazi - DACIEI de cca. 20 de ani iar FORD-ului de "numai"....12 ani....
    16 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru