Feedback

Renault va lansa cel puțin două modele electrice noi până în 2022: “Vrem să acoperim segmentele A, B și C cu mai multe vehicule”

Publicat Luni, 17.06.2019
de Paul Cosma
Comenteaza 0
Renault va lansa cel puțin două modele electrice noi până în 2022: “Vrem să acoperim segmentele A, B și C cu mai multe vehicule” - Poza 1
Renault vrea să lanseze cel puțin două modele electrice noi până în 2022, scopul francezilor fiind “să acopere segmentele A, B și C cu mai multe vehicule.” Printre noile modele sunt așteptate și SUV-uri electrice.

Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Renault se pregătește de lansarea unei noi generații pentru modelul Zoe, însă strategia de electrificare a constructorului nu se va opri aici.

Francezii vor să lanseze cel puțin două modele electrice noi, până în 2022, potrivit lui Emmanual Bouvier, directorul de marketing și vânzări al diviziei de vehicule electrice de la Renault.

“Obiectivul nostru este să acoperim segmentele A, B și C cu mai multe vehicule,” a spus Bouvier, subliniind că noile modele vor fi autoturisme și nu vehicule comerciale.

În luna aprilie, Renault a dezvăluit primele imagini cu versiunea de serie a SUV-ului de oraș K-ZE, care va fi comercializată în China de la sfârșitul acestui an. Francezii analizează posibilitatea de a lansa modelul și în Europa.

Via Autocar


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru