Porsche lucrează la un nou hypercar cu propulsie hibridă: lansare așteptată după 2023

de Paul Cosma
Marti, 26.11.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Porsche are în plan să dezvolte un nou hypercar, acesta urmând să utilizeze un propulsor hibrid ce fusese gândit inițial pentru o potențială intrare în Formula 1. Noul hypercar ar putea fi lansat cel mai devreme în 2023, conform informațiilor din presa britanică.

În urmă cu câteva luni, Oliver Blume, CEO-ul Porsche, a oferit câteva detalii cu privire la un posibil succesor pentru hypercar-ul 918 Spyder (foto).

Conducerea Porsche încă nu a luat o decizie clară în ceea ce privește dezvoltarea unui astfel de model, iar lucrurile se vor clarifica până la finalul anului 2025.

Presa britanică vorbește despre un nou hypercar, care ar urma să utilizeze un propulsor hibrid ce fusese gândit inițial pentru o potențială intrare în Formula 1, proiect ce ar fi fost abandonat de Porsche. Potrivit informațiilor neoficiale, noul hypercar Porsche ar putea fi lansat cel mai devreme în 2023.

Constructorul german susține că, în perioada următoare, va continua să dezvolte modele cu motoare cu combustie internă, dar inginerii și tehnicienii vor acorda o atenție deosebită și soluțiilor alternative.

Astfel, Porsche va extinde gama de vehicule cu sistem hibrid de propulsie, va oferi modele de performanță cu astfel de tehnologii, iar portofoliul de modele sport electrice ar urma să crească și el.

Via Autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru