Propulsie hibridă

Joi, 13 Februarie 2020 | Masini electrice si hibride

Detalii tehnice despre noua generație Honda Jazz: sistemul hibrid de propulsie dezvoltă un total de 109 CP și 253 Nm, 9.4 secunde pentru 0-100 km/h

Honda a anunțat că sistemul hibrid de propulsie al noii generații Jazz se bazează pe un propulsor de 1.5 litri și două motoare electrice, care dezvoltă un total de 109 cai putere și 253 Nm. Noul Jazz promite o accelerație 0-100 km/h în 9.4 secunde, viteza maximă fiind de 170 km/h.
Marti, 26 Noiembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Porsche lucrează la un nou hypercar cu propulsie hibridă: lansare așteptată după 2023

Porsche are în plan să dezvolte un nou hypercar, acesta urmând să utilizeze un propulsor hibrid ce fusese gândit inițial pentru o potențială intrare în Formula 1. Noul hypercar ar putea fi lansat cel mai devreme în 2023, conform informațiilor din presa britanică.
Luni, 25 Iunie 2018 | Modele noi

Noul Audi RS Q8 este așteptat în 2019: SUV-ul de performanță va avea propulsia de 680 CP de pe Panamera Turbo S E-Hybrid

Audi pregătește lansarea noului SUV de performanță cu numele RS Q8, a cărui apariție este așteptată în 2019. Noul model ar urma să folosească aceeași propulsie hibridă de 680 de cai putere ca în cazul lui Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid.
Luni, 02 Aprilie 2018 | Modele noi

Mercedes-AMG C63 va avea succesor cu propulsie hibridă: motorul V8 twin-turbo are “zilele numărate”

Următoarea generație Mercedes-AMG C63 va avea un sistem de propulsie hibrid ca urmare a normelor mai exigente privind nivelul emisiilor, potrivit lui Tobias Moers, șeful diviziei Mercedes-AMG.
Duminica, 11 Martie 2018 | Modele noi

Nou model în gama Mitsubishi: japonezii vor să lanseze încă un SUV, posibil hibrid

Mitsubishi se pregătește să lanseze un nou SUV în gamă, modelul fiind deja în stadiul de dezvoltare. Japonezii susțin că viitorul model ar putea să beneficieze de propulsie hibridă.
Marti, 06 Februarie 2018 | Masini electrice si hibride

McLaren pregătește o serie de modele cu propulsie hibridă și tehnologii autonome: noile supercaruri vor apărea din 2019

McLaren a anunțat că 2019 va reprezenta debutul unei noi generații de supercaruri care vor fi echipate cu propulsie hibridă și tehnologii autonome.
Vineri, 03 Aprilie 2015 | Feature

ANALIZĂ: Cele mai accesibile maşini hibride şi electrice de pe piața românească

Publicul devine din ce în ce mai conştient de importanţa unui automobil cât mai prietenos cu mediul înconjurător. De aceea am decis să strângem în acelaşi loc cele mai accesibile modele hibrid şi electrice de pe piaţa românească.

Tag-uri similare

Renault, Toyota, Citroen, Honda, Peugeot, Lexus, Mitsubishi, hibrid, Prius, Yaris
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru