Pininfarina pregătește un SUV electric: modelul va avea 1.000 de cai putere și autonomie de 600 de kilometri

de Paul Cosma
Joi, 23.04.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Automobili Pininfarina lucrează la proiectul unui SUV electric și susține că noul model va fi lansat în 2022. Viitorul SUV va dezvolta 1.000 de cai putere, iar autonomia este estimată la 600 de kilometri, potrivit ultimelor informații.

În luna august a acestui an, Pininfarina urma să prezinte la Pebble Beach conceptul unui SUV electric, însă evenimentul a fost anulat din cauza pandemiei de coronavirus.

Presa britanică a intrat în posesia unor informații noi cu privire la viitoarea versiune de serie, ce va fi lansată pe piață în 2022.

Potrivit Autocar, Pininfarina Pura Vision va dezvolta 1.000 de cai putere, va avea o autonomie de 600 de kilometri, iar prețul de pornire va fi de aproximativ 300.000 de euro.

Oficialii constructorului susțin că, prin Pura Vision, vor crea un nou segment SLUV (sustainable luxury vehicle).

Producția va fi realizată în regiunea Torino și va număra cel puțin 1.000 de exemplare, iar viitorul model ar urma să concureze cu Purosangue, primul SUV Ferrari.

Via Autocar

Comentarii (1)

  • dar nu era mai bine sa aiba 600 de cai si 1000 autonomie? intreb pentru un prieten....
    11 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru