BMW va continua producția lui i3 până în 2024: modelul electric va primi o nouă baterie

de Paul Cosma
Duminica, 15.12.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW va continua producția modelului electric i3 până în 2024, potrivit unui oficial al constructorului german. BMW i3 va primi în curând un update, ceea ce presupune și o nouă baterie.

BMW i3 este modelul cu care constructorul german a debutat în 2013 în segmentul mașinilor electrice, dar, în ciuda rezultatelor foarte bune, modelul nu va primi o a doua generație.

În schimb, i3 va rămâne în producție până în 2024, așa cum a declarat un reprezentant BMW pentru presa germană.

Până în prezent, BMW i3 a ajuns la o producție de circa 180.000 de exemplare. Producătorul german pregătește un update pentru i3, ceea ce presupune și o nouă baterie.

Șeful BMW declarase recent că vânzările europene ale lui BMW i3 au crescut cu 20% în acest an și că “nu există niciun motiv” ca BMW să renunțe la acest model.

Planurile BMW prevăd lansarea a 13 modele electrice până în 2023, iar primele trei dintre acestea se vor lansa pe parcursul următorilor doi ani.

Via BMWBlog

Comentarii (2)

  • Foarte bine, imi place cand vad un astfel de model pe strada.

    I3 a ramas o prezenta proaspata pe strazi la 6 ani de la lansare, din punctul meu de vedere masina nu a imbatranit deloc ca design.
    5 3
  • Corocsenie Adrian
    O masina extrem de frumoasa la interior mai ales daca e configurat la BMW i Atelier. E unul din primele 5 cele mai bine desenate interioare auto din epoca moderna. Pe afara e discutabil...mie unul nu imi place nimic la exterior. Iar bateria de pana acum era o gluma. O masina strict de oras. Poate la a doua generatie ii rezolva design-ul exterior si autonomia macar de 400 km reali in orice conditii chiar si de urcat Transfagarasan cu luminile aprinse sa nu ramai pe acolo ca te lasa bateria.
    3 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru