BMW va continua să producă modelul electric i3: “Vânzările din Europa au crescut cu 20% în acest an”

de Paul Cosma
Luni, 21.10.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW a anunțat că va continua să producă electricul i3, model care va primi în curând și o nouă baterie. Șeful BMW susține că vânzările lui i3 în Europa au crescut cu 20% în acest an.

Lansat în 2013, BMW i3 este în continuare un model de succes pentru constructorul bavarez, vânzările sale fiind în creștere de la an la an.

De curând, producția lui BMW i3 a ajuns la borna de 150.000 de unități, după aproximativ 6 ani de la momentul lansării. Electricul i3 este produs la uzina BMW din Leipzig.

Oliver Zipse, CEO-ul BMW, a vorbit cu presa germană despre viitorul acestui model, care va primi în continuare îmbunătățiri și, în curând, o nouă baterie.

“Vom continua să producem i3, nu există nicio îndoială. Este deja un simbol după doar 6 ani. Astăzi, cererea pentru i3 este mai mare ca niciodată,” a spus Zipse.

Șeful BMW a subliniat că vânzările europene ale lui BMW i3 au crescut cu 20% în acest an și că “nu există niciun motiv” ca BMW să renunțe la acest model.

Via Insideevs

Comentarii (8)

  • Foarte rar se intampla ca un model de sase ani vechime sa aiba asa cresteri, pun pariu ca era propus pentru pensionare anul viitor cel tarziu, nu se asteptau la asa ceva.
    7 3
  • Modelul are deja 6 ani pe piata....si chiar daca vanzarile sunt bune si in crestere continua BMW nu ar trebui sa neglijeze faptul ca ar generatia asta inbatraneste...
    Un facelift sau chiar o noua generatie pentru urmatori 2-3 ani ar fi chiar necesar....
    Sincer sa zic...i3 nu are sanse in fata lui Vw id3......asa ca BMW ar cam trebui sa faca ceva rapid daca nu vor sa piarda segmentu asta..
    5 3
  • I3 nu va primi o noua generatie, caroseria de plastic ranforsata cu carbon este scumpa, vor fi lansate alte modele electrice.
    6 5
  • @dan_

    Asta e cel mai important segment pt. o masina electrica...
    Vw id.3, Peugeot e-208, Corsa E, Honda E, Nissan Leaf, BMW i3...toate astea sunt de segment B maxim C...aici se da batalia mare...
    I3 deja e batran pe langa ceea ce se va lansa in urmatoarele luni(modelele mai sus amintite)
    In momentu de fata as renunta la un i3 si mas indrepta fara nici o ezitare catre un Honda E....
    1 5
  • Nu stiu ce inseamna c-ai renunta, detii un i3, sau aveai de gand ?
    6 2
  • Sorry my bad....
    As alege un Honda E..
    1 4
  • Marius Filipescu
    Ma intreb daca I3 o fi primul electric pseudo-prmium cu bara de torsiune pe spate sau poate am eu halucinatii ? Sa fie de la cappucino ?
    2 5
  • sunteti obsedati de bara aia de torsiune!

    face si cappucino?
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru