Nissan va prezenta o nouă utilitară electrică în 27 septembrie

de Paul Cosma
Vineri, 10.09.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nissan pregătește o nouă utilitară 100% electrică și spune că prezentarea oficială va avea loc în data de 27 septembrie.

În circa două săptămâni vom face cunoștință cu noua gamă de vehicule comerciale ușoare de la Nissan, potrivit unui anunț oficial venit din partea producătorului nipon. 

Nissan își va prezenta noile modele pe 27 septembrie,, printre ele urmând să se afle și o nouă utilitară 100% electrică. Nu există deocamdată alte detalii cu privire la planurile japonezilor. 

Amintim că Nissan a atins recent borna de 250.000 de vehicule electrice vândute în Europa. Dintre acestea, peste 208.000 au fost unități Leaf, în timp ce alte 42.000 de exemplare au fost înregistrate de autoutilitara electrică e-NV200.  

Lansate în 2010, respectiv 2014, Leaf și e-NV200 și-au adus contribuția importantă la eforturile Nissan de electrificare pe piața europeană. 

Via Nissan

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru