DS confirmă că va lansa doar modele electrice din 2024

de Paul Cosma
Marti, 31.08.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Începând din 2024, toate modelele noi ce vor fi lansate de francezii de la DS vor fi 100% electrice, potrivit unui anunț oficial făcut de producător.

Fiecare model din gama actuală DS dispune de o versiune electrificată, printre care DS 7 Crossback E-Tense și DS 3 Crossback E-Tense. 

Francezii sunt gata să treacă la următorul nivel al electrificării și au confirmat oficial informațiile apărute recent potrivit cărora, din 2024, vor lansa modele noi doar cu sistem de propulsie 100% electric. 

În 2020, 30% din vânzările europene pentru DS au fost înregistrate în dreptul modelelor cu emisii reduse. 

Din 2024, DS precizează că va introduce o nouă direcție de design, urmând să se implice și în proiectul Stellantis pentru o platformă care să ofere autonomii de peste 600 de kilometri pentru modelele electrice din grup. 

Viitoarele vehicule vor fi dezvoltate pe arhitectura STLA MEDIUM și vor beneficia de o baterie cu capacitate de 104 kWh. 

Via DS

Comentarii (4)

 • Edikkk
  Mari mincinoşi şi DS ăştia.

  Vor lansa la dreaq în praznic de târziu doar modele electrice.

  Între timp vor vinde în draci noile modele termice, apoi şi din 2024 vor lansa modele noi doar electrice, dar vor vinde modelele de 1-2-3 ani "vechime" termice încă 5-10 ani.

  Deci realmente DS va vinde doar electrice din 2034.

  Adică fix pix, Tesla face asta deja de multă vreme.
  Nu mai zic de BYD sau MG.
  2 13
 • DS și Alfa, două mărci muribunde care vor trece pe electric în următorii ani, de parcă asta ar schimba ceva, de ce-ar vinde mai bine electrice mai scumpe decât modelele actuale, în condițiile în care și concurența va avea electrice.
  10 2
 • Edikkk
  Între timp Nio China ajunge în Europa.

  Uitaţi ce maşini deja fac şi vând azi chinezii în Europa

  https://youtu.be/0lcQN1z25wY
  3 8
 • Edikkk
  Azi, nu din 2024 ...
  4 7

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru