Noul concept Genesis G80 EV Magma, cea mai „fierbinte” mașină a mărcii

de Tiberiu Safta
Luni, 29.04.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Genesis a prezentat oficial noul concept G80 EV Magma, o versiune modificată a berlinei de clasă executive. Conceptul aduce modificări majore la caroserie, o vopsea specială și o suspensie nouă.

În cadrul Salonului Auto de la Beijing, constructorul sud-coreean de mașini de lux a prezentat oficial noul concept G80 EV Magma, care este descris ca fiind cea mai „fierbinte” mașină din istoria mărcii. Noul concept a fost creat de către noua divizie de performanță a mărcii, Magma, și aduce un pachet vizual nou, o vopsea exclusivă și câteva noutăți tehnice.

Exteriorul conceptului are un design mult mai agresiv față de versiunea de serie a berlinei de clasă executive. Asta datorită unei părți frontale noi, cu o grilă mai mare și prize de aer mai mari, precum și ale unor aripi evazate noi, al unui eleron nou în partea din spate și al unui difuzor aerodinamic montat sub bara de protecție din spate. De asemenea, conceptul primește numeroase accente negre, precum și jante de 21 de inch preluate de la conceptul GV60 Magma.

Noul concept G80 EV Magma este vopsit într-o nuanță specială de albastru, care simbolizează partea cea mai fierbinte a unei flăcări.

În interior este prezentă tapițerie din alcantara în combinație cu piele, alături de ornamente decorative din fibră de carbon.

Genesis mai spune despre noul concept că primește o suspensie nouă avansată, fără a intra în detalii despre noutățile aduse de aceasta. La final, conceptul mai primește și frâne noi, mai performante.

Nu se știe pentru moment dacă noul concept Genesis G80 EV Magma va fi transformat în model de serie.

via Genesis

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru