Concept Genesis

Marti, 05 Decembrie 2023 | Concepte

Noul concept Genesis Vision Gran Turismo: motor V6 hibrid de 1071 CP

Genesis a prezentat un concept creat special pentru jocul video Gran Turismo 7. Conceptul este botezat X Gran Berlinetta Vision Gran Turismo și este un coupe cu motor V6 hibrid de 1071 CP.
Miercuri, 05 Aprilie 2023 | Modele noi

Genesis confirmă: conceptul GV80 Coupe Concept va deveni model de serie

La câteva ore după dezvăluirea conceptului GV80 Coupe Concept, Genesis a confirmat că acesta va fi transformat într-un model de serie. Noul model va fi lansat până în 2025.
Marti, 04 Aprilie 2023 | Concepte

Genesis prezintă conceptul GV80 Coupe Concept: anunță un viitor SUV coupe de performanță

Coreenii de la Genesis au dezvăluit noul concept GV80 Coupe Concept, o mașină care anunță un viitor SUV coupe de performanță de serie. Conceptul a fost prezentat în cadrul unui eveniment special la New York, iar acesta prezintă un aspect agresiv.
Miercuri, 24 August 2022 | Concepte

Genesis dezvăluie imagini cu interiorul conceptului Genesis X Speedium Coupe

Genesis a publicat imagini oficiale cu interiorul noului concept Genesis X Speedium Coupe. Conceptul a fost prezentat în aprilie, însă abia acum au apărut și imaginile cu interiorul acestuia.
Miercuri, 31 Martie 2021 | Concepte

Genesis prezintă conceptul electric X: "Pentru moment, acesta este doar un exercițiu de design"

Genesis a prezentat conceptul electric X la Los Angeles. Potrivit reprezentanților companiei, conceptul nu va evolua într-un model de serie, fiind doar un execițiu de design.
Miercuri, 17 Aprilie 2019 | Concepte

Hyundai prezintă conceptul Genesis Mint: electrica de oraș cu autonomie de 300 de kilometri ar putea ajunge și în Europa

Genesis, brandul de lux al celor de la Hyundai, a prezentat conceptul Mint, ce prefigurează lansarea unui model electric de oraș cu autonomie de aproximativ 300 de kilometri. Cu toate că se concentrează pe SUA și Asia, Genesis ar putea aduce versiunea de serie a conceptului Mint și pe piața europeană.

Tag-uri similare

Hyundai, Concept, Genesis, concept Genesis, Genesis Mint, Genesis Mint Concept
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru