Genesis confirmă: conceptul GV80 Coupe Concept va deveni model de serie

de Tiberiu Safta
Miercuri, 05.04.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
La câteva ore după dezvăluirea conceptului GV80 Coupe Concept, Genesis a confirmat că acesta va fi transformat într-un model de serie. Noul model va fi lansat până în 2025.

Constructorul sud-coreean de mașini premium a dezvăluit, recent, noul concept GV80 Coupe Concept, o mașină care anunță un viitor SUV coupe de performanță din partea Genesis. La momentul prezentării, nu era clar dacă acest concept va fi transformat într-un model de serie.

Ei bine, la câteva ore de la prezentarea oficială, Genesis a confirmat acum că GV80 Coupe va fi comercializat în viitorul apropiat. Lansarea noului model ar trebui să aibă loc până în 2025. Evident, Genesis nu a dezvăluit mai multe informații tehnice despre noul model, însă nu ar fi surprinzător să vedem același motor V6 de 3.5 litri twin-turbo, de 375 de cai putere, pe varianta coupe.

Genesis nu a confirmat nici dacă modelul va ajunge în Europa. În orice caz, mai multe detalii vor fi dezvăluite pe parcurs ce ne apropiem de momentul lansării noului model.

via Motor1

Comentarii (1)

  • bravos
    genesis confirma: in lupta impotriva poluarii globale doua treimi din articolele AM se ocupa de masini cu motoare de sase sau mai multi cilindri, cu puteri peste 300 cai , si poluare ca la furnal
    1 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru