Genesis dezvăluie imagini cu interiorul conceptului Genesis X Speedium Coupe

de Tiberiu Safta
Miercuri, 24.08.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Genesis a publicat imagini oficiale cu interiorul noului concept Genesis X Speedium Coupe. Conceptul a fost prezentat în aprilie, însă abia acum au apărut și imaginile cu interiorul acestuia.

În primăvara acestui an, Genesis a dezvăluit conceptul X Speedium Coupe, care anunță un viitor GT Coupe electric. Am văzut deja cum arată exteriorul, însă constructorul sud-coreean nu a publicat imagini cu interiorul până în acest moment.

Acum, cu ocazia Concursului de Eleganță de la Pebble Beach, avem ocazia de a vedea habitaclul conceptului. Limbajul de design al interiorului este botezat "the Beauty of White Space" (frumusețea spațiului alb) și este, în mare parte, un limbaj de design minimalist, cum sugerează numele.

Bordul conceptului este asimetric și este conectat direct la consola centrală. Aici se pot vedea o serie de inserții din aluminiu, precum și un ecran central curbat pentru sistemul multimedia. În mare parte, habitaclul este vopsit într-o culoare aurie Monterey Gold, cu elemente din piele ecologică.

Conceptul este dotat cu un sistem audio specific Metal Sound Design, iar portbagajul conceptului conține curele de prindere în forma literei X.

Deocamdată, Genesis X Speedium Coupe rămâne în stadiul de concept.

Chiar dacă nu a fost confirmat, este posibil ca o versiune de serie să-și facă apariția în viitorul apropiat.

via Genesis

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru