Concept

Joi, 26 Octombrie 2023 | Concepte

Noua Toyota FT-3e, un crossover electric cu ecrane exterioare în portiere

Toyota a dezvăluit oficial conceptul FT-3e, care anunță un viitor crossover electric. Noul concept integrează ecrane exterioare în portierele sale.
Miercuri, 25 Octombrie 2023 | Concepte

Noul Mitsubishi D:X este un monovolum hibrid, creat pentru aventuri off-road

Mitsubishi a dezvăluit oficial conceptul D:X, un monovolum hibrid conceput special pentru aventurile off-road. Noul concept este expus în cadrul Salonului de Mobilitate din Japonia.
Miercuri, 25 Octombrie 2023 | Concepte

Noul Nissan Hyper Force este un concept electric de performanță cu 1360 CP și design extrem

Nissan a dezvăluit oficial conceptul Hyper Force, al cincilea concept din seria Hyper. Noul studiu de design ia forma unui model de performanță electric cu un design foarte agresiv și cu un propulsor care dezvoltă 1360 de cai putere.
Miercuri, 25 Octombrie 2023 | Concepte

Noul concept Mazda Iconic SP: motor rotativ Wankel pe post de generator

Mazda a prezentat oficial un concept care anunță un viitor model de performanță electric. Acesta se numește Iconic SP și este un concept care aduce un motor rotativ ce funcționează alături de un motor electric.
Sambata, 21 Octombrie 2023 | Concepte

OFICIAL: Aceasta este prima Toyota Land Cruiser electrică

Toyota a dezvăluit primele imagini oficiale cu noul Land Cruiser Se, un concept electric al modelului de teren. Conceptul prezintă un design complet nou, iar acesta va fi expus publicului larg în cadrul Salonului de Mobilitate din Japonia.
Joi, 19 Octombrie 2023 | Concepte

Noul Nissan Hyper Punk este un concept electric creat pentru artiști și influenceri

Nissan a prezentat oficial conceptul Hyper Punk, un crossover electric creat special pentru artiști, creatori de conținut și influenceri. Conceptul japonezilor va fi disponibil și în jocul Fortnite din 25 octombrie.
Joi, 12 Octombrie 2023 | Concepte

Kia prezintă conceptul EV3: SUV-ul compact poate alimenta o trotinetă electrică în banchetă

Kia a dezvăluit oficial noul concept electric EV3. Acesta este un SUV de dimensiuni compacte, care oferă dotări asemănătoare și un design apropiat cu Kia EV9, etalonul mărcii sud-coreene. Noul concept oferă și un sistem de alimentare special pentru trotinete electrice în bancheta sa.
Marti, 10 Octombrie 2023 | Concepte

Teaser cu un nou concept Mazda. Ar putea anunța viitorul MX-5

Mazda a publicat o primă imagine sugestivă cu un viitor concept. Noua mașină ar putea oferi o imagine despre cum va arăta viitoarea generație a celebrului model decapotabil MX-5.
Marti, 03 Octombrie 2023 | Concepte

Noul Nissan Hyper Urban este un concept îndrăzneț care anunță viitorul limbaj de design al mărcii

Nissan a dezvăluit oficial un nou concept al unui viitor SUV electric de serie. Acesta se numește Hyper Urban și ne oferă o primă imagine despre cum vor arăta viitoarele modele electrice ale mărcii nipone.
Luni, 28 August 2023 | Modele noi

Se poartă retro: Citroen prezintă noul concept Type Holidays, un camper modern inspirat din anii ’40

Citroen a dezvăluit un nou concept în stil retro care aduce un omagiu clasicului model Type H din anii ’40. Noul concept se numește Type Holidays și este un campervan modern bazat pe modelul de serie SpaceTourer.
Joi, 17 August 2023 | Concepte

Imagini cu un nou concept Lamborghini. Ar putea fi pur electric

Constructorul italian de automobile a publicat un teaser video cu un nou concept. Acesta va debuta în data de 18 august, iar zvonurile susțin că ar putea fi vorba despre un concept pur electric.
Miercuri, 09 August 2023 | Concepte

OFICIAL: Lamborghini va prezenta un nou concept electric săptămâna viitoare

Lamborghini a anunțat oficial că va dezvălui un nou concept al unei mașini electrice în cadrul evenimentului Monterey Car Week din California. Prezentarea va avea loc săptămâna viitoare.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 23 Iunie 2023 | Concepte

Opel Rocks-e, transformat într-o mașină de teren. Conceptul a fost creat de un student

Opel a prezentat oficial noul Rocks e-XTREME, o mașină de teren unicată bazată pe cvadriciclul de serie Rocks-e. Conceptul a fost creat în mod virtual de către un student, în cadrul unui concurs de design organizat de constructorul german.
Joi, 15 Iunie 2023 | Concepte

Mercedes-Benz prezintă conceptul Vision One-Eleven, un omagiu adus conceptului C111 din 1970

Mercedes-Benz a dezvăluit oficial noul concept Vision One-Eleven. Noua mașină aduce un omagiu conceptului C111 din 1970 și este propulsat de motoare electrice cu flux axial.
Miercuri, 14 Iunie 2023 | Concepte

Francezii prezintă un concept revoluționar. Îți va putea recunoaște mersul pentru deschiderea ușilor

Compania franceză Software Republique a dezvăluit un concept care promite să fie unul revoluționar. Noul concept, botezat H1st Vision, aduce 20 de tehnologii noi, printre care și un sistem care va putea să recunoască mersul proprietarului pentru a deschide ușile.
Vineri, 26 Mai 2023 | Concepte

Prima imagine cu un viitor concept Toyota. Va fi dezvăluit la Le Mans

Toyota a publicat o primă imagine sugestivă cu un viitor concept, inspirat de prototipul de anduranță al mărcii japoneze. Conceptul va fi dezvăluit cu ocazia cursei de 24 de ore de la Le Mans.
Luni, 24 Aprilie 2023 | Concepte

Noul concept Cupra DarkRebel anunță un viitor coupe de performanță electric

Cupra a publicat o serie de imagini digitale cu noul său concept DarkRebel. Mașina a fost dezvăluită în formă virtuală și anunță un viitor coupe de performanță electric, care ar urma să devină etalonul mărcii.
Miercuri, 19 Aprilie 2023 | Concepte

Honda prezintă 3 concepte ale unor viitoare SUV-uri electrice. Vor fi lansate în 2024

Honda a dezvăluit nu mai puțin de 3 concepte noi ale unor viitoare SUV-uri electrice în cadrul Salonului Auto de la Shanghai. Noile concepte vor fi transformate în modele de serie, iar lansarea lor va avea loc în 2024.
Vineri, 31 Martie 2023 | Concepte

Imagine nouă cu viitorul concept Lancia: propulsor electric și plafon rotund

Lancia a publicat o imagine nouă cu viitorul său concept al unei mașini sport. Conceptul va avea un propulsor electric și un plafon rotund, iar prezentarea va avea loc în 15 aprilie.
Joi, 30 Martie 2023 | Concepte

Jeep prezintă 7 concepte noi în cadrul unui eveniment pentru pasionații de off-road

Americanii de la Jeep au dezvăluit nu mai puțin de 7 concepte noi bazate pe modelele sale de serie în cadrul unui eveniment dedicat fanilor mărcii. Dintre acestea, 3 concepte au propulsoare hibride, iar unul este electric.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru