Teaser nou cu viitorul concept Audi Activesphere. Debutul, programat în ianuarie

de Tiberiu Safta
Sambata, 17.12.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Audi a publicat o imagine teaser nouă cu viitorul concept al unei mașini de teren Activesphere. Conceptul, un crossover cu caroserie de sedan, va fi dezvăluit în 26 ianuarie 2023.

Audi Activesphere este a patra mașină din seria de concepte Sphere, după Skysphere, Grandsphere și Urbansphere. Constructorul german ne oferă o a nouă imagine teaser cu viitorul concept, o mașină de teren cu o caroserie de sedan.

Noua imagine relevă un plafon panoramic de sticlă, alături de câteva detalii suplimentare. Aici putem vedea un set de schiuri montate pe plafon, iar la interior avem o combinație de culori negru cu roșu. Tot aici se văd și siglele iluminate Audi, cea din spate fiind iluminată cu roșu, iar cea din față fiind iluminată cu alb.

La fel ca celelalte concepte, Activesphere va fi bazat pe viitoarea arhitectură Audi PPE, destinată viitoarei generații de mașini electrice. Conceptul va fi dezvăluit oficial în 26 ianuarie 2023.

via Audi

Comentarii (1)

  • Activsphere este bazat (nu va fi bazat)… pe actuala arhitectura PPE, ca deja exista altfel nu ar putea fi lansat. Hai ca dau “o mâna” de ajutor… pe noua arhitectura.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru