Toyota C-HR Prologue: conceptul ne arată designul viitoarei generații

de Alexandru Monenciu
Luni, 05.12.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul nipon de automobile a publicat o serie de imagini și câteva informații despre conceptul C-HR Prologue. Acesta anunță viitoarea generație a SUV-ului C-HR, care va debuta în 2023.

Prima generație Toyota C-HR a debutat în 2016, astfel că a venit momentul să ne pregătim de sosirea unei noi iterații a SUV-ului. Evenimentul va avea loc în 2023, dar, până atunci, conceptul din aceste imagini ne dă câteva indicii la ce să ne așteptăm.

Numele său este C-HR Prologue și a fost desenat la studioul Toyota ED2 din sudul Franței.

Conceptul actual este, în esență, o evoluție a conceptului Small SUV EV prezentat în decembrie 2021. Echipa de creație a modificat ușor spoilerele, plafonul și jantele.

Forma blocurilor optice am văzut-o și pe alte modele de serie ale mărcii nipone. Bara frontală are inserții negre, iar geamurile spate de dimensiuni mici au fost păstrate de la actuala iterație C-HR. Roțile mari și plafonul înclinat îi dau SUV-ului un aer mai sportiv.

Designul exterior va fi, în mare parte, păstrat de versiunea de serie. Totuși, mânerele care se retrag în portiere și camerele video care înlocuiesc oglinzile exterioare ar putea să nu facă pasul spre producție.

Toyota promite un interior mai practic și mai spațios.

De asemenea, vom regăsi mai multă tehnologie la bordul viitorului C-HR.

Noua generație a SUV-ului va fi echipată cu motoare hibrid și plug-in hybrid. Cel mai probabil, acestea vor fi preluate de la Corolla Cross, respectiv de la Prius.

Modelul nipon va fi asamblat în Turcia, la fel ca iterația pe care o înlocuiește. Așa cum spuneam, debutul noii Toyota C-HR este programat pentru 2023.

via Motor1

Comentarii (1)

  • Andrei
    Ca și actualul model, arata precum o hârtie A4 mototolită, gata de aruncat la coș. Nu are nici 100cm2 de suprafață fară dungi sau cute.
    8 10

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru