Concept

Marti, 11 Ianuarie 2022 | Concepte

Mitsubishi prezintă conceptul Vision Ralliart, bazat pe actuala generație Outlander

Mitsubishi a publicat primele imagini și informații despre primul proiect modern semnat Ralliart. Este vorba despre un concept, botezat Vision Ralliart, bazat pe actuala generație Outlander. Va fi prezentat în cadrul Salonului Auto de la Tokyo.
Luni, 20 Decembrie 2021 | Concepte

Teaser cu viitorul concept Mitsubishi Ralliart. Debutează în ianuarie 2022

Mitsubishi a publicat o imagine teaser cu un viitor concept Ralliart. Debutul este programat pentru data de 14 ianuarie, cu ocazia Salonului Auto de la Tokyo.
Marti, 14 Decembrie 2021 | Concepte

Toyota și Lexus prezintă "showroom-ul viitorului": 15 concepte care anunță o întreagă familie de modele electrice

Akio Toyoda a dezvăluit nu mai puțin de 15 concepte electrice, care anunță viitoare modele Toyota și Lexus. Printre acestea se numără și un hypercar cu zero emisii și peste 700 de kilometri autonomie.
Miercuri, 01 Decembrie 2021 | Concepte

Chinezii de la Great Wall prezintă conceptul Black Bullet, o camionetă care țintește Ford F-150 Raptor

Constructorul chinez de automobile a prezentat în cadrul Salonului Auto de la Guangzhou un concept al unei camionete off-road. Acesta se numește Black Bullet și are un design inspirat după Ford F-150.
Joi, 18 Noiembrie 2021 | Concepte

Kia prezintă conceptul EV9. Anunță un viitor SUV electric cu trei rânduri de scaune

Kia a publicat primele imagini și informații despre conceptul EV9. Acesta anunță un viitor SUV electric cu trei rânduri de scaune, dezvoltat pe platforma E-GMP.
Miercuri, 17 Noiembrie 2021 | Concepte

Conceptul electric Recharge anunță limbajul de design al viitoarelor modele Volvo

Constructorul suedez de automobile a publicat primele imagini și informații despre conceptul electric Recharge. Acesta anunță direcția de design pentru viitoarele modele Volvo.
Duminica, 14 Noiembrie 2021 | Concepte

Teaser cu viitorul concept Renault Air4, un omagiu adus celebrului 4L

Renault a publicat un teaser cu viitorul concept Air4. Acesta va fi prezentat în 26 noiembrie și este un omagiu adus celebrului model Renault 4 care în 2021 celebrează 60 de ani de la debut.
Joi, 11 Noiembrie 2021 | Concepte

Cum va arăta Apple Car: imagini care dezvăluie un posibil concept al acesteia

Apple nu a confirmat oficial că lucrează la o mașină, însă o companie de leasing auto a publicat imagini care ilustrează potențialul design al lui Apple Car pe baza brevetelor depuse de Apple. Un presupus debut va avea loc nu mai devreme de 2025.
Joi, 11 Noiembrie 2021 | Concepte

Primele schițe cu noul concept Kia EV9. Anunță un viitor SUV electric de dimensiuni mari

Constructorul asiatic a publicat primele schițe și un teaser cu noul concept EV9. Acesta anunță un viitor SUV, cu zero emisii, de dimensiuni mari.
Marti, 26 Octombrie 2021 | Concepte

Studenții Skoda transformă crossover-ul Kamiq într-o mașină de raliu

Studenții Skoda au primit provocarea de a transforma crossover-ul Kamiq într-o mașină de raliu demnă de legendarul Raliu Dakar. Conceptul se află în primele faze de dezvoltare.
Marti, 05 Octombrie 2021 | Modele noi

Toyota: Conceptul Aygo X prologue va da naștere unui crossver compact. Prezentare în noiembrie 2021

Constructorul japonez de automobile a confirmat un nou crossover urban, de segment A, bazat pe conceptul Aygo X Prologue. Noul model va fi produs în Europa și urmează să fie prezentat în luna noiembrie a acestui an.
Marti, 21 Septembrie 2021 | Concepte

Știai că: Peugeot a lansat, în urmă cu 17 ani, un concept cu motor V12 de 6.0 litri?

Conceptul Peugeot 907 a debutat în 2004, în cadrul Salonului Auto de la Paris. Vorbim despre un studiu de design, echipat cu un motor V12 de 6.0 litri obținut din alăturarea a două propulsoare V6 de 3.0 litri.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 14 Septembrie 2021 | Concepte

Rolls-Royce testează noi teritorii: a prezentat conceptul unui camion hibrid pentru zonele miniere

Rolls-Royce prezintă, cu ocazia MINExpo 2021, conceptul unui camion hibrid pentru zonele miniere. Potrivit britanicilor, sistemul de propulsie hibrid reduce cu până la 30% emisiile de CO2 ale "mastodontului".
Luni, 06 Septembrie 2021 | Concepte

Conceptul Mercedes-Maybach EQS SUV anunță un viitor SUV de lux cu zero emisii. Debutează în 2023

Constructorul german de automobile a publicat primele informații și imagini cu conceptul Mercedes-Maybach EQS SUV. Acesta anunță debutul, în 2023, a unui SUV de lux, cu zero emisii, care poartă emblema Maybach.
Miercuri, 17 Martie 2021 | Concepte

Toyota Aygo X Prologue, conceptul din care se va naște un crossover mini

Conceptul Toyota Aygo X Prologue dezvăluie intenția japonezilor de a dezvolta în continuare o mașină pentru segmentul A. Cu o gardă la sol înălțată și cu roți semnificativ mai mari, Aygo X lasă impresia unui crossover mic.
Marti, 17 Noiembrie 2020 | Concepte

Mini a prezentat Vision Urbanaut: studiul de design anticipează tehnologiile și interiorul mașinilor autonome ale constructorului britanic

Mini a prezentat noul Vision Urbanaut, un studiu de design care pune într-o lumină nouă conceptul interioarelor auto în era conducerii autonome.
Luni, 28 Septembrie 2020 | Concepte

Polestar pregătește o versiune de serie pentru conceptul Precept: noul model va fi produs în China

Polestar a anunțat că dezvoltă o versiune de serie pentru Precept, conceptul ce fusese prezentat la începutul anului ca simplu reper de design pentru viitoarele modele ale mărcii. Polestar s-a răzgândit după feedback-ul pozitiv din partea publicului și spune că noul model va fi produs în China.
Luni, 06 Iulie 2020 | Concepte

Primul teaser video cu viitorul Audi Q4 Sportback e-tron Concept: prototipul electric va fi prezentat în 7 iulie

Audi a publicat primul teaser video al noului Q4 Sportback e-tron Concept. Prototipul electric pregătit de constructorul german va fi prezentat în 7 iulie în cadrul unui eveniment online programat pentru ora 20:15, ora României.
Luni, 29 Iunie 2020 | Modele noi

Nissan pregătește versiunea de serie pentru conceptul Ariya: noul SUV electric va fi prezentat oficial în 15 iulie

Versiunea de serie a conceptului electric Nissan Ariya va fi prezentată oficial în data de 15 iulie, după cum a anunțat CEO-ul constructorului, Makoto Uchida.
Marti, 19 Noiembrie 2019 | Concepte

Seat prezintă conceptul electric e-Scooter: autonomie de până la 115 km și baterie detașabilă care poate fi încărcată “în casă”

Seat a dezvăluit conceptul electric e-Scooter, care promite o autonomie de până la 115 kilometri cu o singură încărcare. Motorul electric dezvoltă până la 14 cai putere și permite o viteză maximă de 100 km/h. Constructorul susține că bateria lui e-Scooter este detașabilă și că aceasta poate fi încărcată “în casă” la un cost de 70 de eurocenți/ 100 km.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru