Concept

Marti, 19 Noiembrie 2019 | Concepte

Seat prezintă conceptul electric e-Scooter: autonomie de până la 115 km și baterie detașabilă care poate fi încărcată “în casă”

Seat a dezvăluit conceptul electric e-Scooter, care promite o autonomie de până la 115 kilometri cu o singură încărcare. Motorul electric dezvoltă până la 14 cai putere și permite o viteză maximă de 100 km/h. Constructorul susține că bateria lui e-Scooter este detașabilă și că aceasta poate fi încărcată “în casă” la un cost de 70 de eurocenți/ 100 km.
Marti, 19 Noiembrie 2019 | Industrie

Skoda va prezenta conceptul unui SUV în februarie 2020: viitorul model va fi construit pe o nouă platformă low-cost

Skoda se pregătește să prezinte conceptul unui SUV în februarie 2020, viitorul model urmând să fie construit pe o nouă platformă low-cost și dedicat pieței din India, potrivit informațiilor prezentate de CEO-ul companiei.
Joi, 13 Iunie 2019 | Concepte

Conceptul Lamborghini Huracan Sterrato ar putea intra în producția de serie: lansare așteptată în 2021

Huracan Sterrato, conceptul off-road bazat pe Lamborghini Huracan, ar putea intra în producție în 2021, potrivit unor informații neoficiale. Producția ar urma să fie limitată la cel mult 1.000 de exemplare, cu un preț de pornire de circa 240.000 de euro.
Miercuri, 17 Aprilie 2019 | Concepte

Hyundai prezintă conceptul Genesis Mint: electrica de oraș cu autonomie de 300 de kilometri ar putea ajunge și în Europa

Genesis, brandul de lux al celor de la Hyundai, a prezentat conceptul Mint, ce prefigurează lansarea unui model electric de oraș cu autonomie de aproximativ 300 de kilometri. Cu toate că se concentrează pe SUA și Asia, Genesis ar putea aduce versiunea de serie a conceptului Mint și pe piața europeană.
Marti, 05 Martie 2019 | GENEVA 2019

Viitorul Fiat Panda, anunțat de conceptul Fiat Centoventi. Cuvântul de ordine: personalizare

Fiat își imaginează o mașină electrică citadină care pleacă de la fabrică într-o singură culoare, dar care poate fi personalizată ulterior printr-o serie de module și opțiuni. Implicit la nivel de dimensiuni și autonomie ale bateriei.
Marti, 26 Februarie 2019 | GENEVA 2019

Nissan IMQ va fi expus la Geneva: conceptul electric pregătit de niponi anunță noua direcție de design în segmentul SUV

Nissan a publicat prima schiță cu viitorul IMQ. Conceptul electric pregătit de japonezi anunță o nouă direcție de design și va fi expus în premieră la Geneva.
Miercuri, 06 Februarie 2019 | Concepte

Primul model al brandului Lagonda de la Aston Martin: conceptul electric All-Terrain va fi prezentat la Geneva

Aston Martin a publicat o imagine teaser pentru Lagonda All-Terrain, conceptul unui SUV electric ce va fi prezentat la Geneva. Este primul model al brandului Lagonda de la Aston Martin.
Marti, 15 Ianuarie 2019 | Concepte

Noi imagini oficiale cu Infiniti QX Inspiration: conceptul prefigurează lansarea unui crossover electric

Infiniti a prezentat prototipul QX Inspiration în cadrul Salonului Auto de la Detroit și a publicat noi imagini oficiale. Conceptul japonezilor prefigurează lansarea unui crossover electric.
Luni, 14 Ianuarie 2019 | Concepte

Primul Cadillac electric va fi un SUV: modelul va fi lansat până în 2021

Americanii de la Cadillac au publicat primele imagini cu un concept ce prefigurează primul lor model electric. Numele și celelalte detalii vor fi dezvăluite “mai aproape” de lansarea programată cel târziu în 2021.
Joi, 10 Ianuarie 2019 | Modele noi

Hyundai N pregătește un model de performanță pe hidrogen: conceptul unui FCEV este așteptat la Detroit

Divizia sportivă Hyundai N pregătește noutăți pentru Salonul Auto de la Detroit, presa coreeană indicând dezvăluirea conceptului unui viitor model de performanță alimentat cu hidrogen. “Surpriza” constructorului este așteptată săptămâna viitoare.
Sambata, 05 Ianuarie 2019 | Concepte

Infiniti QX Inspiration: conceptul unui crossover electric va fi prezentat pe 14 ianuarie, la Detroit

Infiniti va prezenta conceptul QX Inspiration la Salonul Auto de la Detroit, pe data de 14 ianuarie. Prototipul unui crossover electric reprezintă punctul de pornire în “viitorul electrificat al brandului”.
Sambata, 15 Decembrie 2018 | Concepte

Infiniti pregătește lansarea unui crossover 100% electric: conceptul va fi dezvăluit în ianuarie, la Detroit

Infiniti pregătește lansarea primului său crossover 100% electric, însă, mai întâi, vom vedea conceptul la Salonul Auto de la Detroit, din luna ianuarie 2019.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 25 Septembrie 2018 | Masini autonome

BMW caută parteneri pentru dezvoltarea viitoarelor mașini autonome: “Suntem deschiși să purtăm discuții cu orice producător”

BMW are planuri pentru dezvoltarea unei viitoare generații de mașini autonome și a lansat o invitație către toți producătorii interesați să participe la proiect. Prima generație de mașini autonome de la BMW va debuta în 2021 cu modelul de serie anunțat de conceptul Vision iNext.
Miercuri, 22 August 2018 | Concepte

Opel GT X Experimental: conceptul 100% electric anticipează viitoarea direcție de design a mărcii

Opel a dezvăluit noul GT X Experimental, conceptul 100% electric care anticipează viitoarea filozofie de design a constructorului german.
Vineri, 17 August 2018 | Concepte

Nou teaser cu viitorul concept Infiniti: Prototype 10 va fi dezvăluit pe 23 august la Pebble Beach

Infiniti a publicat o nouă imagine teaser cu prototipul ce va fi dezvăluit în curând la Concursul de Eleganță de la Pebble Beach. Prezentarea va avea loc pe data de 23 august.
Vineri, 10 August 2018 | Concepte

Infiniti va prezenta un nou concept la Pebble Beach: direcție de design pentru viitoare modele electrice și hibride după 2021

Infiniti a publicat un teaser al unui concept ce va fi prezentat cu ocazia Concursului de Eleganță de la Pebble Beach. Noul concept Infiniti indică viziunea constructorului privind viitoarele modele electrice după anul 2021.
Joi, 05 Iulie 2018 | Masini electrice si hibride

Ssangyong pregătește primul model “electrificat” din gamă: noul SUV Korando va fi inspirat de e-SIV, conceptul electric cu 190 CP și autonomie de 450 de kilometri

Ssangyong se pregătește să lanseze noua generație a SUV-ului Korando, a cărui apariție pe piață este așteptată în 2019. Noul Korando ar urma să fie și primul model electric din gama sud-coreenilor, având ca inspirație conceptul e-SIV cu 190 CP și autonomie de 450 de kilometric.
Marti, 22 Mai 2018 | Modele noi

Noul Volkswagen ID, prima electrică din gama modernă VW, va avea un design apropiat de conceptul inițial: “Este cam aceeași mașină prezentată în 2016”

Designul final al viitorului model Volkswagen ID a fost aprobat și va fi unul foarte apropiat de conceptul pe care nemții l-au prezentat pentru prima dată în 2016. Anunțul a fost făcut de Klaus Bischoff, șeful designerilor de la Volkswagen.
Marti, 24 Aprilie 2018 | Masini electrice si hibride

Infiniti va dezvolta o platformă nouă pentru vehicule electrice: proiectul are la bază conceptul Q Inspiration

Infiniti a anunțat că lucrează la dezvoltarea unei noi platforme pentru viitoarele sale modele electrice. Japonezii susțin că prototipul Infiniti Q Inspiration va sta la baza proiectului.
Luni, 26 Martie 2018 | Concepte

Sold out! Toate cele 75 de exemplare McLaren Senna GTR au fost cumpărate

Conceptul McLaren Senna GTR, al cărui debut a avut loc la Salonul Auto de la Geneva, va fi produs în doar 75 de exemplare, iar toate fiind deja cumpărate, potrivit companiei.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru