Renault anunță lansarea unui nou concept

de Alexandru Monenciu
Joi, 14.04.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul francez de automobile anunță lansarea unui nou concept în 9 mai, în cadrul evenimenului Changenow 2002. Acest concept, cu motor pe hidrogen, a fost anunțat pentru prima dată la jumătatea lunii februarie de către CEO-ul mărcii franceze.

În cadrul conferinței privind rezultate financiare ale Grupului Renault pentru anul 2021, Luca de Meo a anunțat lansarea unui nou concept, cu motor pe hidrogen, la o dată ulterioară. Acum aflăm exact când vom face cunoștință cu acest nou produs al constructorului din Hexagon.

Potrivit unui anunț oficial, Renault va lansa noul concept în 9 mai, cu ocazia evenimentului Changenow 2022 de la Paris.

Reprezentanții companiei susțin că acest concept "întruchipează viziunea și angajamentele Grupului cu privire la dezvoltarea durabilă." Din păcate, aceștia nu au oferit detalii suplimentare.

via Renault

Comentarii (1)

  • Hidrogen
    Dacă acest concept, cu motor pe hidrogen, „întruchipează [...] dezvoltarea durabilă”, atunci e foarte posibil ca electrificarea să pice pe locul doi în viziunea Renault.
    5 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru