Primele schițe cu exteriorul conceptului Skoda Vision 7S

de Tiberiu Safta
Marti, 23.08.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Skoda a publicat primele cu exteriorul viitorului concept Vision 7S, dezvăluind noul limbaj de design al mărcii. Conceptul va fi prezentat oficial în 30 august.

Anul acesta, Skoda se pregătește să lanseze un nou limbaj de design. Acesta se numește Modern Solid și va debuta la modelele de serie începând din 2023. Până atunci, constructorul ceh va dezvălui un nou concept care anunță un viitor SUV electric cu 7 locuri.

Conceptul este botezat Vision 7S și am văzut, deja, mai multe schițe cu interiorul său. Noul concept va introduce un sistem multimedia nou, precum și un scaun pentru copii amplasat în centrul mașinii, cel mai sigur loc.

Acum, Skoda a publicat și primele schițe cu exteriorul lui Vision 7S și vedem, pentru prima dată, cum va arăta noul limbaj de design. În partea din față avem faruri LED care sunt desenate sub forma literei T și reconfigurate pe două rânduri. Benzile LED din zona capotei sunt luminile de zi, în timp ce blocurile optice de sub acestea sunt farurile propriu-zise.

Bara față conține nu mai puțin de 7 inserții de aerisire. Cea din mijloc este vopsită în portocaliu, iar sub aceste inserții avem și un scut de protecție din aluminiu.

Jantele de dimensiuni mari au un design aerodinamic, iar partea din spate dispune de aceleași blocuri optice sub forma literei T și de cele 7 inserții.

Noul concept Skoda Vision 7S va fi dezvăluit în 30 august.

via Skoda

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru