Teaser cu Audi Activesphere Concept, un concept care anunță un viitor crossover sedan

de Tiberiu Safta
Luni, 22.08.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Audi a publicat o imagine teaser cu viitorul concept Activesphere Concept. Noua mașină anunță un viitor crossover sedan. Conceptul va fi prezentat la începutul lui 2023.

Constructorul german a publicat o imagine teaser cu un viitor concept care va fi prezentat în 2023. Acesta se numește Activesphere Concept și, așa cum se poate vedea în unica imagine oferită de Audi, anunță un crossover sedan.

Activesphere va fi al patrulea model din familia de concepte Sphere, după GT-ul Skysphere, sedanul Grandsphere și monovolumul Urbansphere. Din ceea ce se poate vedea în imagine, conceptul este încălțat în anvelope de teren, cu o gardă la sol destul de mare pentru un sedan. Audi spune despre conceptul Activesphere că "va oferi o variabilitate maximă pentru un stil de viață activ atât pe șosea cât și în off-road".

Audi nu a menționat nimic despre propulsorul conceptului. Nu ar fi o surpriză dacă Activesphere va fi unul electric, bazat pe o platformă dedicată. Cel mai probabil, ar putea avea mai mult de un singur motor electric și va avea tracțiune integrală.

Vom afla mai multe detalii atunci când Audi va prezenta oficial conceptul Activesphere la începutul lui 2023.

via Audi

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru