Peugeot pregătește un nou concept. Inception va da startul epocii electrice a mărcii

de Tiberiu Safta
Marti, 18.10.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Peugeot a anunțat, în cadrul Salonului Auto de la Paris, că va lansa în următoarele săptămâni un nou concept electric, numit Inception. Noul concept va marca startul epocii electrice a mărcii și a prezenta un limbaj de design nou, precum și tehnologii noi.

Cu ocazia Salonului Auto de la Paris, Linda Jackson, șefa Peugeot, a anunțat că marca de la Poissy va lansa un viitor concept electric în următoarele săptămâni. Conceptul va fi botezat Inception, iar această mașină va marca, în esență, startul epocii electrice pentru leul francez.

Deocamdată, Peugeot nu a publicat nicio imagine sugestivă cu viitorul concept, însă spune că va avea un design nou, care reprezintă o actualizare adusă limbajului de design. Bineînțeles, conceptul va păstra aspectul luminilor sub forma unor colți de leu.

Odată cu acest concept, Peugeot va prezenta și noua generație a sistemului digital i-Cockpit. Nu în ultimul rând, Inception va scoate în evidență și o nouă generație a platformei dedicate modelelor electrice.

Începând din 2023, toate modelele Peugeot vor beneficia de o versiune electrificată, urmând ca din 2025, toate modelele din gamă să aibă și o versiune electrică. Constructorul francez are în plan lansarea a nu mai puțin de 5 modele electrice noi în următorii 2 ani, înainte ca Peugeot să devină marcă pur electrică în 2030.

via Peugeot

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru