Alpine publică o nouă imagine cu viitorul concept Alpenglow

de Alexandru Monenciu
Marti, 11.10.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul francez de automobile publică o nouă imagine cu viitorul concept Alpenglow. Acesta va fi prezentat în 13 octombrie, iar mai apoi va putea fi admirat în cadrul Salonului Auto de la Paris.

Salonul Auto de la Paris este tot mai aproape, astfel că producătorii din industrie se află pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru unul dintre cele mai importante evenimente auto de peste an.

Francezii de la Alpine pregătesc un nou concept, pe care cei prezenți în capitala Franței îl vor putea admira în premieră. Acesta ve debuta, însă, online în 13 octombrie.

Pentru a mai îndulci așteptarea, reprezentanții companiei au publicat acum o imagine teaser cu acesta. Denumit Alpenglow, după un fenomen optic, conceptul anunță noul limbaj de design al mărcii, dar și trecerea la un portofoliu compus numai din modele cu zero emisii.

Acest lucru se va întâmpla în 2025. Pentru început, gama Alpine va include 3 modele electric: un hot hatch, un crossover și un model sport pe care francezii îl vor dezvolta împreună cu Lotus.

via Alpine

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru