Noul Genesis X Convertible este un concept electric cu plafon retractabil

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 16.11.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Genesis a publicat primele imagini și informații despre conceptul X Convertible, cu câteva zile înainte de debutul care va avea loc în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles.

În 2021, Genesis a dat startul trilogiei de concepte X, odată cu debutul lui X Concept. Anul acesta, divizia de lux a mărcii Hyundai a prezentat lumii întregi al doilea concept X, botezat X Speedium Coupe.

Acum a venit momentul să facem cunoștință cu al treilea, și ultimul, membru al familiei: X Convertible.

Noul concept Genesis X Convertible este, așa cum îi spune și numele, o decapotabilă, cu plafon retractabil de tip hard top. Arhitectura electrică și sistemul de propulsie cu zero emisii sunt împrumutate de la frații săi X Concept și X Speedium Coupe.

De fapt și aspectul exterior te duce cu gândul la cele două. În special capota de dimensiuni mari, aripile evazate și, desigur, designul farurilor/stopurilor.

Bordul este construit în jurul șoferului. Așa cum era de așteptat, Genesis a utilizat materiale sustenabile, inclusiv o combinație de lână reciclabilă și piele. Nuanța Giwa Navy predomină în habitaclu, scoasă în evidență de o serie de accente Dancheong Orange.

Conceptul Genesis X Convertible va debuta în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles.

via Genesis

Comentarii (1)

  • Nu înțeleg conceptul mașină de lux cu materiale luate de la gunoi și alea puse la suprafață. Prefer plastic ieftin decât o lână reciclata de la așternuturi pentru pisici. Moda asta cu bord tapițat cu cârpe am văzut-o deja în show-roomuri la câteva modele și mi se pare noaptea minții.
    5 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru