Conceptul DeLorean Alpha2 ar putea deveni realitate. Producție în serie limitată

de Alexandru Monenciu
Joi, 08.09.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Potrivit șefului companiei, conceptul DeLorean Alpha2 ar putea intra în producția de serie. Desigur, este vorba despre un număr limitat de exemplare.

La finalul lunii iulie, DeLorean a publicat o serie de imagini oficiale cu 4 concepte din patru decenii diferite. Unul dintre acestea este Alpha2, un coupe cu motor V8 desenat de celebra casă de design Italdesign.

Potrivit șefului companiei, Joost de Vries, Alpha2 a luat naștere dintr-un proiect DeLorean, denumit DMC-24. Acesta nu a intrat niciodată în producție, dar, mai susține acesta, ar fi evoluția logică a celebrului DMC-12.

Mai mult, de Vries le-a spus celor de la Top Gear că Alpha2 ar putea fi produs într-o serie limitată, în urma cererilor primite imediat după prezentarea lui.

"Am primit atâtea cereri pentru Alpha2, așa că probabil îl vom produce într-o serie limitată," a declarat Joost de Vries.

În ceea ce privește un alt concept prezentat de DeLorean, Alpha5, acesta va fi lansat pe piață în 2024. Producția va fi limitată la 88 de exemplare.

via Top Gear

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru