DeLorean

Joi, 08 Septembrie 2022 | Concepte

Conceptul DeLorean Alpha2 ar putea deveni realitate. Producție în serie limitată

Potrivit șefului companiei, conceptul DeLorean Alpha2 ar putea intra în producția de serie. Desigur, este vorba despre un număr limitat de exemplare.
Marti, 23 August 2022 | Concepte

DeLorean prezintă noile concepte 2024 Alpha5 Plasmatail și 2040 Omega

DeLorean a dezvăluit două concepte noi care sugerează cum ar putea arăta viitoarele modele ale mărcii americane. Este vorba despre noul 2024 Alpha5 Plasmatail, respectiv 2040 Omega. Ambele concepte au fost prezentate în cadrul Concursului de Eleganță de la Pebble Beach.
Marti, 26 Iulie 2022 | Concepte

DeLorean își reimaginează trecutul cu 4 concepte din 4 decenii diferite

DeLorean a publicat imagini oficiale cu mai multe concepte, care reprezintă 4 decenii diferite. Cu aceste concepte, DeLorean își reimaginează trecutul și relevă faptul că propriul lor concept, denumit Alpha, a evoluat pe parcursul a 40 de ani.
Luni, 30 Mai 2022 | Modele noi

DeLorean renaște oficial cu modelul electric Alpha5: 483 kilometri autonomie și uși "gullwing"

DeLorean a publicat primele imagini și informații despre noul concept cu zero emisii Alpha5 cu o zi mai repede decât a anunțat inițial. Acesta va debuta, oficial, în 18 august cu ocazia Concursului de Eleganță de la Pebble Beach.
Vineri, 06 Mai 2022 | Modele noi

OFICIAL: Noul DeLorean EVolved va fi dezvăluit la sfârșitul lunii mai

DeLorean a anunțat, oficial, că noul model electric EVolved va fi dezvăluit în 31 mai. Acest anunț vine la scurt timp după ce constructorul american a publicat un teaser nou cu viitorul model electric. Inițial, modelul era programat să debuteze în august, la Concursul de Eleganță de la Pebble Beach.
Miercuri, 04 Mai 2022 | Concepte

DeLorean publică un clip teaser nou cu viitorul concept electric EVolved

DeLorean a publicat un clip teaser nou cu viitorul concept electric EVolved. Clipul, postat pe pagina oficială de Instagram a constructorului american, dezvăluie cum va arăta partea din spate a modelului, alături de noua siglă a mărcii. Conceptul DeLorean EVolved va fi dezvăluit oficial în 18 august.
Marti, 05 Aprilie 2022 | Modele noi

Prima imagine cu noul Delorean EVolved. Propulsor de 1360 de cai putere și autonomie de 1000 de kilometri

Anul acesta, Delorean va reveni în lumea auto cu un nou model complet electric, numit EVolved. Acesta ar putea avea un propulsor care dezvoltă 1360 de cai putere, iar caroseria este desenată de către italienii de la Italdesign. Noul Delorean va fi dezvăluit în 15 august, în cadrul Concursului de Eleganță de la Pebble Beach.
Miercuri, 16 Februarie 2022 | Modele noi

DeLorean își pregătește revenirea cu un model electric, inspirat de faimosul DMC-12

Compania americană, cunoscută pentru modelul futurist din anii ‘80, a publicat un teaser cu un viitor model electric. Mașina este o interpretare modernă a vechiului DMC-12 și va debuta anul acesta.
Joi, 28 Ianuarie 2016 | Modele noi

DeLorean va renaște ca Pasărea Phoenix: Mașina din filmul ”Înapoi în viitor” va fi produsă din nou și va avea un preț de 100.000 de dolari

DeLorean va renaște ca o marcă auto de sine stătătoare și va produce modelul DMC-12 după specificațiile din 1982. Prețul unui asemenea automobil de colecție va fi ușor cam piperat.
Vineri, 23 Octombrie 2015 | Concepte

Mașina din filmul ”Înapoi în viitor” a renăscut: DeLorean a fost înlocuit de Ford GT

Celebrul model DeLorean din filmul ”Înapoi în Viitor” a renăscut sub caroseria unui supercar actual, capabil să atingă 320 de km/h.
Joi, 09 Octombrie 2014 | Feature

POVEŞTI AUTO: John DeLorean şi rădăcinile româneşti ale unui nonconformist intrat în cultura pop

Maşina timpului din "Back to the Future". Pontiac GTO. Trafic de droguri. România. Toate aceste lucruri au în comun un singur om: John Zachary DeLorean. Iată povestea lui.
Joi, 29 Martie 2012 | Feature

TOP 10: Eşecuri comerciale din lumea auto

Nu toate modelele lansate de constructorii auto se dovedesc a fi un succes de piaţă. Unele au eşuat lamentabil, în ciuda aşteptărilor mari. Iată zece modele cu o istorie colorată.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 09 Octombrie 2009 | Modele noi

Pontiac Solstice ar putea fi reinviat de catre DeLorean

Marca defuncta DeLorean ar putea invia modelul Pontiac Solstice, a carei productie a incetat odata cu inchiderea marcii Pontiac de catre General Motors. Pentru moment, versiunea DeLorean a lui Solstice este inca in stadiul de proiect.
Miercuri, 04 Iunie 2008 | General

Cele mai tari masini de la Hollywood

O serie de automobile au facut istorie in industria filmului. Va prezentam cele mai tari modele auto din filmele americane!

Tag-uri similare

Volkswagen, Ford, Mini, Aston Martin, productie, Mustang, Beetle, Pontiac, Cooper S, DeLorean
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru