DeLorean publică un clip teaser nou cu viitorul concept electric EVolved

de Tiberiu Safta
Miercuri, 04.05.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
DeLorean a publicat un clip teaser nou cu viitorul concept electric EVolved. Clipul, postat pe pagina oficială de Instagram a constructorului american, dezvăluie cum va arăta partea din spate a modelului, alături de noua siglă a mărcii. Conceptul DeLorean EVolved va fi dezvăluit oficial în 18 august.

DeLorean, cunoscut pentru modelul vedetă DMC-12, va reveni pe scena auto cu o nouă mașină electrică în acest an. Încă de la începutul anului, am văzut, deja, primele imagini sugestive cu viitorul concept electric EVolved.

Acum, constructorul american a publicat un clip nou pe pagina oficială de Instagram. Acesta dezvăluie cum va arăta partea din spate a conceptului electric. Primul lucru care iese în evidență este banda iluminată LED pentru stopuri. Aceasta se întinde pe întreaga lățime a părții din spate. Deși acest lucru nu este evident în clip, banda pentru stopuri se întinde până la aripile spate.

Tot în acest material se poT vedea și o serie de prize de aer în locul lunetei. Partea din spate a lui EVolved este completată de noua siglă DeLorean, iluminată la rândul său.

Noul model electric este desenat de către emblematicul studio Italdesign. La fel ca vechiul DMC-12, noul EVolved va păstra ușile de tip gullwing, care se deschid ca o pereche de aripi.

Conceptul va fi bazat pe platforma EVX, dezvoltată împreună cu Williams Advanced Engineering. Platforma va putea acomoda un propulsor electric de până la 1360 de cai putere și un set de acumulatori care promit o autonomie de 1000 de kilometri.

DeLorean EVolved va fi dezvăluit oficial în 18 august, în cadrul Concursului de Eleganță de la Pebble Beach. Ulterior, modelul va fi produs în serie limitată.

via DeLorean

Comentarii (3)

  • Mircea Badea
    pare urata..
    2 5
  • Și tu pari la fel.
    4 1
  • iar tu pari mai prost decat era deloreanul..
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru