Conceptul Mercedes-Benz EQT Marco Polo anunță o electrică pentru pasionații de camping

de Alexandru Monenciu
Vineri, 04.11.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul german de automobile pregătește o utilitară electrică pentru pasionații de camping. Aceasta va debuta în a doua jumătate a anului viitor și este anunțată acum de conceptul EQT Marco Polo.

Mercedes-Benz pregătește o utilitară cu zero emisii pentru pasionații de ieșiri în natură. Pentru a-i pregăti, constructorul din Stuttgart publică acum o imagine cu viitorul concept EQT Marco Polo și anunță că acesta va fi prezentat în 2 decembrie.

Reprezentanții companiei descriu acest concept ca fiind o "versiune aproape de serie". În ceea ce privește viitorul EQT Marco Polo de serie, debutul ar urma să aibă loc în 2023, cel mai probabil în a doua jumătate a anului.

Mercedes-Benz EQT Marco Polo va fi, înainte de toate, o utilitară versatilă. Asta pentru că atât componentele bucătăriei (frigider, chiuvetă etc.) cât și cortul de pe plafon vor putea fi îndepărtate, foarte ușor, astfel că mașina va putea fi utilizată zilnic.

Pentru moment, constructorul german nu dezvăluie detaliile tehnice. Le vom afla însă în 2 decembrie, atunci când va debuta oficial conceptul Mercedes-Benz EQT Marco Polo.

via Mercedes-Benz

Comentarii (14)

  • @dutzu
    tu nu poti campa asa misto cu dizalu..plus nenorocesti natura din jur..
    5 5
  • Sunt cu rulota in concedii de 15 ani… este mișto mai ales că cutreierăm cam 30 de zile si minim 5000 de km… si da cu diesel.
    5 1
  • Vezi ca invidia si oftica duce cel mai probabil la probleme de sănătate si la restul corpului… la creier clar ești varza
    4 2
  • @@dutzu
    Te inseli amice. Tu nu poti campa, poate prin Kaufland, pentru ca cu electrica nu ajungi prea departe.
    5 4
  • @@@dutzu
    Poate că ajunge (totuși nu departe). Dar acolo rămâne. Nu ar strica ca în dotarea standard să aibă și un grup electrogen
    5 0
  • nu prea pricepi textul la prima vedere? crezi ca mercedes face masinuta pt baneasa doar?
    2 3
  • unde vezi tu invidie? dimpotriva..
    1 2
  • Un diesel sub 3 ani si o rulota la fel nu te sare de 50.000, ambele in condiții excelente. O rulota are mult mai mult spațiu si dotări. După campare masina se poate folosii pentru alte deplasări.
    După concediu masina se folosește in viața de zi cu zi… ce ce nu-i cazul unui camper.
    Cele enumerate sunt doar cele mai relevante diferențe din punctul meu de vedere.
    Tot nu înțelegi ca ești pe lângă subiect si ce spui vine din frustrări?
    6 1
  • Seriff
    Mie mi se pare tare ideea, cand te duci ca fraierul si astepti la coada la Mall sa o incarci fiindca acasa e scump curentul, au scazut astia plafonul, bla bla, poti dormi sus acolo, ca oricum stai 10 ore si te gandesti ca te-au pacalit bine astia cu propaganda eco.
    5 1
  • Go-West
    Foarte curios ca inca se comenteaza la orice model destinat occidentalilor bogati, de toti esticii rupti in pantaloni, cum ca "nu li se potriveste lor si bataturii (a se citi mlastinii) in care traiesc ei, aceste lucruri..si mai ales stilului lor de viata".

    Pai nu e evident? Nu stim in ce tara si parte a lumii traim? Faptul ca sunt unii inconstienti care fac cozi la aprozar sa-si incarce masini nepotrivite vietii lor, pentru ca stau in garsoniere la et. 7, asta e fix prostia care ne defineste ca natie, dar nu e definitoriu si e total de ignorat si de bogatii lor care si le permit si care beneficiaza de infrastructuri, si de bogatii nostri care pot face ce vor cu banii lor..dar mai ales de catre producatori, a caror menire este tocmai sa impinga si provoacele limitele tehnologiilor si designului. Altfel, dieselul vostru cu care va laudati acum ar fi fost acelasi pe care l-au folosit bunicii in al doilea Razboi Mondial, daca statea Mercedes sa plece urechea la ce comenta un taran in poiana lui Iocan.
    3 6
  • Seriff
    @Go West, ai vrut sa pari inteligent, dar nu ti-a iesit.
    4 2
  • Educatorul
    Trei lucruri sunt urate Domnului: Bogatul nemilostiv, saracul fudul si batranii libidinosi.

    Eu vad pe-aici multi din categoria 2. Banul miculutz, fudulia pana la gasoniera de la etajul 7 si dieselul gros in parcare.
    2 2
  • educatia traditionala
    @educatorule! Asa ti-a zis tie la ora de religie ce ii place si ce nu ii place lui doamne-doamne? Ha ha ha ha, ce de trogloditi pe aici!
    0 0
  • Mi se pare un experiment care reflectă lumea nebună în care trăim. O mașină elegantă (care poate ajunge și la 100.000 coco sau peste) cu un capac de pânză de cort, în care să stai înghesuit la maxim și la o adică să faci pipi în mijlocul naturii ca șogunii că probabil nu ai unde în ea.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru