Prima imagine cu viitorul Renault 4 Concept. Se pregătește un viitor crossover electric

de Tiberiu Safta
Marti, 04.10.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Renault a publicat imagini teaser cu viitorul concept Renault 4. Acesta va lua numele celebrului model din anii '60 și va fi transformat într-un crossover electric. Conceptul va fi dezvăluit oficial în 17 octombrie.

În acest deceniu, Renault 4 va reveni pe scena auto, sub o formă nouă. Viitorul model va fi un crossover electric și face parte din planurile constructorului francez de a-și electrifica gama sa de modele până la finalul anilor '20.

Până atunci, Renault urmează să prezinte un concept al lui Renault 4. Pentru asta, marca franceză a publicat câteva imagini sugestive cu noul concept, care va fi dezvăluit oficial în 17 octombrie. Așa cum se poate vedea, conceptul va avea roți de dimensiuni mari și o gardă la sol foarte mare.

De asemenea, partea din față pare să conțină un panou în care sunt integrate farurile și sigla iluminată LED alături de ramele panoului. Fiind un concept electric, este puțin probabil ca acesta să aibă o grilă.

Inclusiv treptele laterale sunt iluminate, alături de rama geamului din spate lateral și în zona cutiei de depozitare montată pe acoperiș. Este posibil ca pe lunetă să fie montat un suport de bicicletă.

Noul concept Renault 4 va fi dezvăluit oficial în 17 octombrie, în cadrul Salonului Auto de la Paris.

Comentarii (7)

  • Renault 4 s-a vrut a fi răspunsul la apariția Citroen 2cv care a avut succes la fermieri și locuitorii zonelor rurale. Așadar a fost o mașină simplă, fără pretenții și accesibilă și se pare că a avut succes pentru că a fost a șaptesprezecea cea mai longeviva mașină produsă din istorie. Cum va concura noul Renault 4 cu tradiția? Vom vedea.
    11 4
  • Bot de Honda e, alura de duster, baterie poziționată foarte sus. Va fi o plăcere în curbe.
    Prețul va fi punctul forte.
    11 8
  • e un concept
    e un concept
    ...
    e un concept
    8 11
  • E plin de concepte pe la firmele astea cu -20% la vânzări.
    Mă îndoiesc că francezii trag o linie fără să aibă în spate metodele de optimizare a costurilor prin refolosirea spoilerelor renault 4 originale, deci, plimbă ursul!
    8 5
  • Seriff
    @idic corect, toti vin cu concepte de SUV-uri electrice, dupa se mira ca nu se mai vand masini ca inainte si ca Hyundai - Kia si Toyota ii bat la vanzari, pai ii bat pentru ca au pariat grav pe termice si hibride, adica exact ce vrea omul, plus raport calitate pret bun, nu 1.0 tsi de 25000 euro.
    2 2
  • kia-hyundai prezintă conceptul cu 2-3 luni înainte de prototip, iar după 1 an vând de rup. :)

    e un concept
    e un concept
    ...
    e un concept

    ... e doar un concept când -20% vânzări YOY. LOL
    2 1
  • Au apărut și imaginile cu panarama asta de concept.

    e un concept?

    Hehehe
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru