Stiri Concepte

Vineri, 08 Noiembrie 2019 | Concepte

Teaser pentru Karma SC2: conceptul va fi prezentat oficial în luna noiembrie

Producătorul american Karma a publicat un teaser cu conceptul SC2 pe care îl va prezenta la Salonul Auto de la Los Angeles de la jumătatea lunii noiembrie.
Vineri, 08 Noiembrie 2019 | Concepte | 13 comentarii

Volkswagen anunță un nou concept electric: ID Space Vizzion este un break cu autonomie de 590 de kilometri care va fi prezentat în 19 noiembrie

Volkswagen va prezenta în 19 noiembrie un concept electric pe nume ID Space Vizzion cu autonomie de 590 de kilometri care împrumută elemente de la GT-uri și SUV-uri și care va primi o versiune de serie în 2021.
Joi, 07 Noiembrie 2019 | Concepte | 2 comentarii

Seat pregătește lansarea unui scuter electric: conceptul va fi prezentat pe 19 noiembrie

Seat vrea să intre pe piața scuterelor electrice și anunță că va prezenta conceptul eScooter în data de 19 noiembrie, la Barcelona. Seat susține că viitorul scuter va fi echivalentul electric al unei motociclete cu motor de 125 cc.
Marti, 05 Noiembrie 2019 | Concepte

Exercițiu de design: Kia Futuron, un concept electric asiatic pentru un SUV coupe cu sisteme autonome

Kia a prezentat Futuron, un concept pentru un SUV coupe electric cu sisteme autonome care ar putea sta la baza viitoarelor modele ale constructorului sud-coreean.
Miercuri, 30 Octombrie 2019 | Concepte

Volkswagen va lansa un nou concept electric în gama ID: prezentarea va avea loc în 19 noiembrie

Volkswagen va prezenta în 19 noiembrie în Statele Unite un nou concept electric din gama ID. Germanii au publicat și un teaser, însă imaginea este cea a conceptului Vizzion de anul trecut.
Marti, 29 Octombrie 2019 | Concepte

Hyundai propune o versiune extremă pentru Veloster N: modificări exterioare și suspensii îmbunătățite

Hyundai va expune Veloster N Performance Concept în cadrul SEMA Show din SUA. Producătorul asiatic propune modificări estetice, o suspensie și mai rigidă și un sistem de frânare îmbunătățit. Pentru moment, nu există informații oficiale cu privire la o posibilă versiune de serie.
Vineri, 25 Octombrie 2019 | Concepte

Jaguar a prezentat conceptul electric Vision Gran Turismo Coupe: prototipul virtual va putea fi pilotat de fanii jocului video Gran Turismo Sport

Jaguar a publicat primele imagini și informații referitoare la conceptul virtual Vision Gran Turismo Coupe. Prototipul are trei motoare electrice care oferă 1.020 de cai putere și 1.200 Nm.
Vineri, 25 Octombrie 2019 | Concepte | 1 comentariu

Nissan a pregătit un prototip electric cu tracțiune integrală și 308 CP: conceptul are la bază versiunea Leaf e+

Nissan a publicat o serie de informații referitoare la un prototip electric bazat pe Leaf. Platforma tehnică folosită de niponi ar urma să stea la baza viitoarelor modele electrice și propune două motoare electrice și o putere totală de 308 cai.
Miercuri, 23 Octombrie 2019 | Concepte

Primele imagini cu Toyota e-Racer: concept electric inedit cu numai două locuri

Toyota a prezentat la Salonul Auto de la Tokyo un concept electric inedit pe nume e-Racer prin care își propune să demonstreze plăcerea de a conduce și în viitoarea epocă a condusului autonom.
Miercuri, 23 Octombrie 2019 | Concepte | 4 comentarii

Mitsubishi Mi-Tech Concept a fost expus la Tokyo: prototipul are patru motoare electrice și o turbină cu gaze cu rol de range extender

Mitsubishi a lansat conceptul Mi-Tech în cadrul Salonului Auto de la Tokyo. Prototipul niponilor integrează un sistem plug-in hybrid cu patru motoare electrice și o turbină cu gaze în rol de range-extender.
Miercuri, 23 Octombrie 2019 | Concepte | 5 comentarii

Conceptul LF-30 anunță primul model electric în gama Lexus: autonomie de până la 500 de kilometri și 4 motoare electrice ce dezvoltă un total de 540 CP

Lexus LF-30 este conceptul care prefigurează primul model electric în gama japonezilor. Cele 4 motoare electrice dezvoltă un total de 540 de cai putere și 700 Nm. LF-30 are baterie de 110 kWh și o autonomie de până la 500 de kilometri. Conceptul electric Lexus permite și încărcarea rapidă la 150 kW.
Miercuri, 23 Octombrie 2019 | Concepte | 3 comentarii

Nissan prezintă conceptul electric Ariya: două motoare electrice și o nouă direcție de design pentru “era condusului autonom”

Nissan Ariya, conceptul unui SUV 100% electric ce a fost lansat la Salonul Auto de la Tokyo, anunță o nouă direcție de design pentru constructorul nipon în “era condusului autonom”. Conceptul Nissan Ariya beneficiază de două motoare electrice, un display de 12.3 inch și o nouă tehnologie ProPILOT 2.0.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 13 Octombrie 2019 | Concepte | 15 comentarii

Toyota prezintă LQ: un nou concept autonom cu inteligență artificială și autonomie electrică de 300 de kilometri

Toyota LQ este un concept electric cu sisteme autonome care mizează pe inteligență artificială și oferă o autonomie de 300 de kilometri.
Joi, 10 Octombrie 2019 | Concepte

Primul teaser cu conceptul electric pregătit de Lexus: prezentarea oficială va avea loc în 23 octombrie

Lexus a publicat un teaser cu conceptul electric pe care îl va dezvălui în 23 octombrie cu ocazia Salonului Auto de la Tokyo.
Vineri, 04 Octombrie 2019 | Concepte | 4 comentarii

O nouă imagine teaser cu prototipul Mitsubishi Mi-Tech: conceptul niponilor are patru motoare electrice și o turbină pe gaz cu rol de range extender

Mitsubishi a publicat un teaser nou cu viitorul Mi-Tech Concept. Prototipul constructorului japonez este echipat cu un sistem plug-in hybrid format din patru motoare electrice și o turbină cu gaz în rolul unui range extender.
Vineri, 04 Octombrie 2019 | Concepte

Audi a publicat o imagine teaser cu un viitor concept electric: versiunea de serie a acestuia va avea la bază o platformă nouă dezvoltată alături de Porsche

Audi pregătește un nou concept electric care va avea dimensiuni apropiate de cele ale actualului A7 Sportback. Versiunea de serie va folosi platforma PPE, arhitectură dezvoltată în colaborare cu Porsche.
Marti, 01 Octombrie 2019 | Concepte | 3 comentarii

Nissan a prezentat conceptul electric IMk: prototipul are la bază o platformă nouă și anunță un viitor model de oraș

Nissan IMk este al patrulea concept al familiei IM (Intelligent Mobility). Prototipul va fi expus în premieră la Tokyo și anunță un viitor model de oraș complet electric.
Vineri, 27 Septembrie 2019 | Concepte

Citroen prezintă o autorulotă dezvoltată pe baza lui SpaceTourer: conceptul va fi prezentat în 28 septembrie

Citroen va prezenta autorulota SpaceTourer The Citroenist Concept în 28 septembrie. Prototipul constructorului francez dispune de o zonă de odihnă pentru două persoane și este echipat cu motorul diesel de 150 CP și sistemul de tracțiune integrală Dangel.
Joi, 26 Septembrie 2019 | Concepte

Peugeot Boxer 4x4 Concept: autorulota producătorului francez debutează în 28 septembrie

Peugeot va prezenta în 28 septembrie autorulota Boxer 4x4 Concept. Francezii au pregătit un sistem de tracțiune integrală, o gardă la sol mai generoasă și un interior gata să găzduiască trei persoane.
Miercuri, 18 Septembrie 2019 | Concepte

Primul teaser pentru conceptul unui SUV plug-in hybrid Mitsubishi: prezentarea oficială va avea loc în 23 octombrie

Mitsubishi a publicat un teaser care anticipează lansarea unui concept pentru un SUV plug-in hybrid de mici dimensiuni care va oferi tracțiune integrală. Prezentarea este programată pentru 23 octombrie.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru